به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، چند دهه پیش درپی احداث کارخانههای مختلف صنعتی در کرج یا اطراف آن، جمعیت زیادی برای اشتغال وارد این شهر شدند و از طرفی گران بودن هزینههای سکونت در پایتخت نیز بسیاری را از این استان به البرز و به ویژه کرج کشانده است.
باتوجه به جمعیت زیاد مهاجران، کمبود زمین و مشکلات معیشتی، این افراد اقدام به ساختن خانه هایی بدون رعایت اصول ساخت و ساز کردند و باعث ایجاد منظره ای در کرج شدند که از آن بهعنوان بافت فرسوده یاد میشود.
آرش ارشد، رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با اشاره به اجرای سند افق ۱۴۰۴ کرج، گفت: تفاهمنامه ساخت ۱۴۷واحد مسکونی بهمنظور بازآفرینی بافتهای فرسوده آقتپه بین شهرداری کرج و بخش خصوصی منعقد شد.
رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری کرج افزود: بهزودی نیز قرارداد مشابهای برای احداث ۸۷واحد مسکونی در خیابان نمازیخواه منطقه۲ شهرداری کرج تنظیم و منقعد می شود.
ارشد گفت: بافتهای فرسوده و ریزدانههای ساخت و ساز، خدمات رسانی در مواقع وقوع حوادث را نیز بیشتر میکند مثلا یک آمبولانس نمیتواند از برخی کوچههای بافتهای فرسوده عبور کند.
او افزود: اگر شهروندان در تملک ریزدانهها همکاری بیشتری با ما داشته باشند، مشکلات بسیاری از بافتهای فرسوده برطرف خواهد شد.
انتهای پیام/د.خ