به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه توپک مرغ پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
هویج: ۴ عدد متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر خامهای: ۱۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲۰۰ گرم
ماست چکیده یا سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا هویجها را بشورید و با پوست بپزید. بعد از پخت هویج پوست آن را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. تخم مرغها را هم آب پز کنید و با رنده ریز رنده کنید. پنیر را هم به تخم مرغ رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. سیر را ریز رنده کنید و به ترکیب پنیر و تخم مرغ اضافه کنید. سس مایونز (یا ماست چکیده) و نمک را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست درست شود. سینه مرغ را با مقداری نمک و زرچوبه و پیاز بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید. به مرغ ریش ریش شده مقداری سس مایونز یا ماست چکیده و نمک و فلفل اضافه کنید و به اندازه یک گردو بردارید و چند تا توپک درست کنید.
روی یک سلفون خمیر به دست آمده با پنیر و تخم مرغ را پهن کنید. با یک قالب دایرهای روی خمیر قالب بزنید. در هر دایره یک توپک مرغ بگذارید و خمیر را گرد کنید. این توپک گرد که حالا به اندازه یک نارنگی شده را در هویج رنده شده بزنید و به صورت سرد سرو کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/