برگزاری جلسات آنلاین کلاس های آموزشی و همچنین کلاس های درس مدارس، خانواده ها را برای خرید تلفن همراه مناسب برای فرزندان خود تشویق می کند.
همین موضوع سبب شد تا سری به بازار تلفن همراه در نقاط مختلف شهر بزنیم. شرایط کرونایی خرید این قلم جنس را هم به صورت آنلاین افزایش داده است به طوری که یکی از فروشندگان تلفن همراه از افزایش چشمگیر خریدهای غیرحضوری به خبرنگار ما می گوید: هفته گذشته از بین ۲۰ فروش بیش از نیمی را به صورت آنلاین و ارسال به محل فروختم.
وی درباره روند قیمت فروش تلفن همراه در یک هفته و یک ماه گذشته اینطور می گوید: هفته گذشته قیمت ها به علت ورود درصد قابل توجهی تلفن همراه به بازار، کاهش پیدا کرد اما به علت افزایش نیاز همچنان تعادل در عرضه و تقاضا برقرار نیست و قیمت ها همچنان حباب دارند.
سری به سایت های فروش تلفن همراه زدیم و نمودار قیمت دو محصول را به صورت تصادفی بررسی کردیم.
بعد از این بررسی ها به سراغ مسئول و متولی بازار تلفن همراه رفتیم تا علت گرانی ها و عدم تعادل در این بازار را جویا بشیم.
درستی: قیمت موبایل کاهش یافت
ابراهیم درستی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت فعلی بازار فروش تلفن همراه اظهار کرد: از حدود ۲ هفته گذشته قیمتها در بازار تلفن همراه شروع به کاهش کرد که عمدهترین دلیل آن تزریق تعدادی تلفن همراه به بازار بود.
وی افزود: روند کاهش قیمتها هم اکنون ادامه دارد، اما قیمتها همچنان بالاست است و باید حجم بیشتری از تلفن همراه به بازار وارد شود تا تعادل به بازار بازگردد.
بیشتر بخوانید:
رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه بیان کرد: حجم بسیار زیادی از تلفنهایی که هم اکنون در بازار عرضه میشوند با دلار ۱۲ هزار تومان به کشور وارد شده اند، اما متولیان عرضه تلفن از گمرک به بازار با دلار نرخ روز اقدام به عرضه و فروش میکنند.
درستی گفت: انجمن واردکنندگان تلفن همراه به عنوان متولی این امر، زمانی که دلار ۱۲ یا ۱۳ هزار تومان بود، تلفنهایی که هم اکنون در بازار عرضه میشوند را به کشور وارد کرده است، که این موضوع یک نمونه از تخلف بزرگ در کشور است.
وی عنوان کرد: پیگیری این موضوع و بررسی صحت آن توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی امکان پذیر است و امیدواریم این نهادها در راستای تنظیم بازار و کاهش چشم گیر قیمتها اقدام به بررسی و جلوگیری از ادامه فعالیت اشتباه این افراد کنند.
قوه قضائیه به بازار موبایل ورود کند
رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه با درخواست از قوه قضاییه عنوان کرد: از قوه قضاییه خواستاریم به این موضوع ورود کرده و از فعالیت غیر قانونی واردکنندگان جلوگیری کند تا قیمتها کاهش و قدرت خرید مردم در این زمینه افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به نحوه فروش واحدهای صنفی افزود: محدوده سود مشخصی برای واحدهای صنفی مشخص شده و امکان هرگونه تخلف و گران فروشی در این واحدها وجود ندارد چراکه سازمان حمایت و اصناف با آنها مقابله میکنند.
درستی ادامه داد: بازار تلفن همراه در حال حاضر با وجود کاهش نسبی که در قیمتها شاهد است، اما در وضعیت مساعدی قرار ندارد چراکه نیاز بازارهای کشور و تقاضای مردم بیشتر از حجم کالاهای موجود است.
رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه با ذکر این مطلب که تلفن همراه جزو کالاهای لوکس نیست، تصریح کرد: دولت اعتقاد دارد تلفن همراه جزو کالاهای لوکس است و ارز ارزان قیمت به واردات آن اختصاص نمیدهد، اما این تصور غلط است چراکه با وجود پیشرفت تکنولوژی در جامعه این کالا در سبد خانوارهای کشور قرار دارد و جزو نیازهای ضروری است.
درستی ابراز کرد: متاسفانه تحریمها واردات تلفن همراه را از کشورهای اروپایی دشوار کرده است، اما به دلیل روابط تجاری خوب با کشور چین و کیفیت بالای برندهای چینی، واردات تلفن همراه از این کشور میتواند بازار داخل را تنظیم کند.
وی گفت: در حال حاضر قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و ممکن از با ادامه این روند، تلفن همراه از سبد برخی خانوارها حذف شود پس دولت و نهادهای نظارتی باید هرچه سریعتر نسبت به حل این مشکل اقدام کنند.
در پایان گفته می شود؛ بازار تلفن همراه نیز با حباب قیمتی دست به گریبان شده است، از طرفی هم نجومی فروشانی هستند که با برنامه ریزی هدفمند بدو در نظر گرفتن ضوابط معاملات تجاری، سودهای کلانی را برای فروش تعریف می کنند. البته هستند کسانی که در خرید و فروش از قوانین مصوب تبعیت می کنند و این بین تنها دلال ها هستند که به برهم زدن بازارهای کشور علاقمندند.
نظارت فوری و برخورد آنی راه حلی مناسب برای مدیریت هرنوع بازار به ویژه بازار موبایل است.
انتهای پیام/
اون موقع دست هرکسی موبایل بود بهش میگفتیم پولدار و ادم بزرگ
اون موقع میشد گفت کالای لوکس
ولی الان همه گیر و خز شده
بابا زیربار فشارهای زندگی کمرمون شکست
وسیله بر اساس دلار ۲۹۰
واردات با ارز نیمایی
قیمت در ایران ۹ملیون
حالا زود بود عجله ای برای این گزارش نداشتیم
تاقیمتها متعادل بشه این دولت هم تموم میشه
قیمت لوازم خانگی خیلی زیاد شده
اخه چرا خودرو داخلی و وسایل داخلی اینقد گرونه
چرا یکی نیس به داد مردم برسه
Yjc از قوه قضائیه بخواهید ورود کنن
اینا که دیگه تولید داخلن
یخچالمون خرابه پولم نمیرسه بخرم
داداچ ! برو خودته سیاه کن
خجالت بکش
شرم کن __ حیا کن
#علی_برگت_الله
شایدم گوشی که خودش داره استفاده میکنه با حقوق نجومی که میگیره تهیه کرده و براش
ارزون بوده یا اینکه بخاطر پست و صمتش یکی خواسته تو دلش جا وا کنه تا بعدا یجایی جبران بشه ،بهش مجانی داده
الله اعلم
نیازمند ۲۵ هزار تبلت برای آموزش دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد هستیم
حجت الاسلام جعفری گفت: کمیته امداد برای سهولت آموزش به دانشجویان و دانش آموزان تحت پوشش برای سال تحصیلی جدید به ۲۵ هزار تبلت / لپ تاپ نیازمند است.!!! .
الان ما جمعیت کشورمون 85 میلیون نفر است فقط 5میلیون نفر ایرانی توانایی خرید گوشیهای موبایل و تبلت و لبتاب هوشمند را دارند که وضعیت مالی و اقتصادیشون توپه ولی مابقی ملت مستضعفین به علت گرانی نجومی اجناس قدرت خرید ندارند و دارن با گوشیهای موبایل خراب چندین سال قبلشون سر میکنند و دائم می برنش تعمیرگاه فایده ایی هم ندارد دوباره سه سوته خراب میشه از بس قطعاتشون تقلبیه بنابر این ما نیازمند 80 میلیون تبلت و گوشی موبایل هوشمند هستیم و باید طبق کپن اعلام کنید به تمامی خانواده ها بدهید مثلا کپن م به تعداد خانوارها موبایل بدهید کپن ت به تعداد خانواده ها تبلت بدهید کپن ل به تعداد خانوارها تبلت بدهید کپن ق قطعاتشون رو بدهید کپن ج لوازم جانبشو بدهید کپن پ وقتی خراب شد پس بگیرید یه نوشو بدهید در این صورت همه ملت مستضعفین ایران در برنامه شاد شاد می شوند و دعاتون می کنند .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
چرا زیاد نمیشه؟
بخدا زیر بار مخارج بالا کمرمون شکسته
خجالت می کشیم جلو خانواده مون
هر کاری که میکنن به بهانههای مختلف، در نهایت به ضرر قشر ضعیف و مصرف کننده نهایی تموم میشه و از جیب ضعیف ترین و بدبخت ترین قشر جامعه کسر میشه.
- رجیستری رو درست کردن به بهانه مبارزه با قاچاق، هزینهشو کی میده؟ مصرف کننده نهایی
- مالیات موبایل رو 40% کردین به بهانه تعدیل ثروت، از جیب کی میره؟ مصرف کننده نهایی بدبخت
- مالیات ارزش افزوده از جیب کی میره؟ مصرف کننده بدبخت
- موبایل بالای 300 یورو ممنوع میشه. سودش به جیب کی میره؟ آقازاده. دودش به چشم کی میره؟ مصرف کننده نهایی بدبخت.
عین همین داستان در تمام اقتصاد از خودرو گرفته تا ساختمان. از لبنیات گرفته تا بلیط هواپیما.
هر کاری دولت میکنه به بهانه تعدیل ثروت در نهایت از جیب قشر ضعیف خارج میشه. فقیر فقیرتر میشه و پولدار پولدارتر. بر خلاف سیاستهای کشورهای دیگر که سعی میکنن به نفع مردم بدبخت کار کنن.
به تبلیغات سران که نقدینگی را به سوی بورس هدایت کردند و الان ریزشی شدید شد سران باید از خشم مردم بترسند چون اگه این قضییه ادامه دار باشه اوضاع کشور بدجور بی ریخت میشه
تا ارزان نشوند موبایل نمی خرم .
میخواستم گوشی بخرم با این قیمت آشفته بازار نمیتونم بخرم وچرا خیلی از برندها موبایل مثلا سونی به بازار ایران نمی آید لطفا مسولین رسیدگی کنند باتشکر
حداقل باشگاه خبرنگاران از رییس قوه قضاعیه پیگیر بشن تا به بازار موبایل رسیدگی کنن چنتا از وارد کنندگان اصلی و بزرگ حساب کتابشون رسیدگی بشه بازار درست میشه.
باشگاه خبرنگاران یک بار فقط یک بار یک کاریو درست انجام بدین به اون سلامی بگین بره سراغ بازار موبایلو قوه قضاعیه
کجاااایی سلامی کجایی دقیقا کجاااااااااااااااااایی سلطان موبایلو دریاب
حق ما ایرانی ها هستش بین خوب و بد ، بد رو انتخاب کردن
دستکش کار۳تومنی شده ۱۲تومن.
معلوم نیست علت این گرانیهاچیه؟
کاش فقط یک روزجای مسولین واغنیا باکارگران وفقراعوض میشد.