جنیدی گفت: باید گفت بخشی از ناتوانی موجود در جامعه به دلیل نا آگاهی از قوانین است.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور در آئین رونمایی از کتب حقوقی و سامانه جامع دعاوی هلال احمر گفت: امروز جمعیت هلال احمر در جای جای کشور فعالیت و در خارج از کشور نیز به فعالیت امداد و نجات مشغول است و فداکاری‌های بسیاری در حال انجام است باید گفت جای تقدیر دارد که در کنار این نوع اقدام‌ها در حال کار‌های ساختاری و زیر سازی هستند.

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: در جایی که شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت می‌شود حضور پیدا می‌کنیم تا از نزدیک شاهد این گونه اقدام‌های موثر باشیم و باید گفت آگاهی از مقررات در حوزه تنقیح و حوزه‌های اصلی و اطلاع رسانی قوانین اهمیت خاصی دارد.

جنیدی ادامه داد: مقابله با فساد یکی از مهم‌ترین اقدام‌هایی است که باید انجام شود و باید گفت شفاف بودن تکالیف و حقوق می‌تواند قدم اساسی برای پیشگیری از فساد باشد و تنقیح در تمامی حوزه‌ها مهم و باید تاکید کرد در مجموعه‌ای مانند هلال احمر از اهمیت بیشتری برخوردار است.

او بیان کرد: اطلاع رسانی بسیار مهم است، اما قشر هدف از اطلاع رسانی ما از اهمیت خاصی برخوردارند و باید مطمئن شد که تمامی مردم به ویژه قشر ضعیف مردم به آن دسترسی دارند یا خیر که باید مورد توجه قرار بگیرد.

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود:باید گفت بخشی از ناتوانی موجود به دلیل نا آگاهی از قوانین است.

جنیدی با اشاره به ویروس کرونا ادامه داد: در این بازه زمانی که مردم درگیر کرونا هستند لازم است قوانین و تسهیلات مردم از جانب هلال احمر در اختیار مردم قرار بگیرد و مردم به آن آگاه باشند.

او بیان کرد: اساسنامه نقض‌هایی داشت و من نیز پیشنهاد بازبینی اساسنامه هلال احمر را اعلام مردم و باید گفت حوزه کاری جمعیت هلال احمر بهداشت و سلامت مردم است و باید گفت که نواقص در این بخش برطرف شود.

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: تفاهم نامه‌ای بین قوای سه گانه برای تنقیح انجام شده و یکی از اقدام‌هایی که انجام شده استخراج مدل است و پیشنهاد من این است که پیش از چاپ انبوه هماهنگی‌های لازم انجام و در بازه زمانی فشرده با مدل اصلی منطبق شود.

بیشتر بخوانید

اصلاح اساسنامه هلال احمر راه برون رفت از برخی دعاوی حقوقی

 معاون حقوقی رئیس جمهور  در جمع خبرنگاران گفت: اساسنامه جمعیت هلال احمر اساسنامه خوبی است و تغییرات خوبی نیز پیدا کرده است اما بررسی ها نشان داد در چند ماده می تواند اصلاحات صورت انجام شود.

جنیدی با اشاره به بخش هایی از اساسنامه جمعیت هلال احمر که می تواند مورد بازبینی قرار بگیرد افزود: اداره جمعیت هلال احمر می تواند با اصلاح برخی از مواد بهتر شود و به نوعی می توان شاهد تغییرات موثر باشد و باید به این نکته نیز تاکید کرد که جمعیت هلال احمر جمعیتی فداکار است که اقدام های پر خطر را انجام می دهد و طبیعی است اساسنامه و قوانین باید متناسب سازی شود و قوانین تسهیل گر باشد.


وی  با تاکید بر بررسی اساسنامه جمعیت هلال احمر ادامه داد: قرار بر این شد کارگروهی برای بررسی اصلاح‌اساسنامه تشکیل شود و باید گفت جمعیت هلال احمر در کنار تمام اقدام های موثر که در زمان بحران ها انجام می دهد این گونه اقدام های زیر ساختی نیز انجام می دهد.

او بیان کرد: اقدام حقوقی خوبی در جمعیت هلال احمر در حال انجام است که یکی از آنها تنقیح مقرارت است که قوانین معتبر و غیر و معتبر را مشخص کرده است و در کنار آن سامانه جامع دعاوی نیز از دیگر اقدام‌های موثر جمعیت هلال احمر است.

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: باید به این موضوع تاکید کنم که در زمینه مستند سازی دعاوی از جمعیت هلال احمر ایران کمک خواستیم.

جنیدی در پاسخ به این سوال که آیا قوانین و اساسنامه پس از تایید منتشر می شود یا خیر ادامه داد: اقدام های انجام شده در حوزه قوانین مقرارت منتشر می شود و باید گفت در حوزه قوانین تنقیح همواره بازبینی وجود دارد و این اقدام سیال است تا مردم روز آمدترین قوانین را بدانند و از تکالیف خود آگاه شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار