به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کورن داگ یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکایی است که با ذائقهی ما ایرانیها سازگاری دارد.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
سوسیس هات داگ
۶ عدد
آرد ذرت
نصف پیمانه
آرد سفید
نصف پیمانه
شکر
۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
سیخ چوبی
۶ عدد
شیر
نصف پیمانه
روغن
به مقدار لازم
تخم مرغ
۱ عدد
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱. در کاسه بزرگی آرد، آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری شیر و تخم مرغ را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس آن را روی مخلوط آرد بریزید و با قاشق مواد را زیر و رو کنید. بیش از حد هم نزنید، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند.
۲. هر کدام از هات داگها را داخل یک سیخ چوبی قرار دهید. اگر سیخها خیلی بلند هستند و نمیگذارند هات داگ در قابلمه فرو برود آنها را ببرید و یا از سایز کوچک آنها استفاده کنید. هات داگهای سیخ شده را کنار بگذارید.
۳ . یک ظرف گود یا قابلمه انتخاب نمایید. روغن را داخل قابلمه یا تابه عمیق بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا داغ شود.
۴. هات داگهای سیخ شده را داخل خمیر فرو ببرید تا کاملاً از خمیر ذرت پوشانده شوند.
۵. سپس تعدادی از آنها را با ملایمت داخل روغن داغ فرو ببرید تا طلایی رنگ و برشته شوند (زمان مورد نیاز برای این کار تقریباً ۲–۳ دقیقه میباشد). پس از سرخ شدن کامل، هات داگها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن را بگیرد و در نهایت آن را در ظرف مناسب گذاشته و روی آن سس کچاپ و خردل و مقدار آویشن ریخته و سرو کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیم/