مدیرعامل بنیاد احسان گفت: قریب به ۳۰ میلیارد تومان برای طبخ و توزیع غذای گرم در روز عید غدیر سرمایه گذاری شده است.

محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرای فرمان امام(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بزرگترین اطعام غدیر اظهار کرد: در روز عید غدیر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با مشارکت و همکاری ۳ هزار هیئت و موکب اقدام به طبخ و توزیع ۵ میلیون وعده غذای گرم در مناطق محروم و آسیب دیده از کرونا کرد.

او با بیان اینکه در این بین هیئت‌های شاخص نیز حضور داشتند، گفت: این مشارکت به نحوی بود که بخشی از این وعده غذایی را ستاد اجرایی تأمین کرد.

ترکمانه افزود: ستاد اجرایی بخش عمده‌ای از بسته‌های برنج یا مواد پروتئینی از قبیل مرغ و گوشت را تأمین کرد و مابقی مواد لازم آورده هیئت بود.

مدیرعامل بنیاد احسان با بیان اینکه قریب به ۳۰ میلیارد تومان در این بخش سرمایه گذاری شد، ادامه داد: با وجود کرونا برنامه‌های فرهنگی و مذهبی هیئت فعال نبود، اما تلاش کردیم با توجه به علاقه‌ی هیئت‌ها به بحث محرومیت زدایی شناسایی نیازمندان توسط آن‌ها انجام شود.

بیشتربخوانید

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار