به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاپ کیک هندوانه یک کیک کوچک تک نفره است که میتوانید تهیه کنید و برای مهمانان و اعضای خانواده سرو کنید.
کاپ کیک یا همان کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با شکلها و طعمهای مختلف تهیه میشود، اما این را بدانید که بیس این کیک همانند مابقی کیکها است و تفاوتی ندارد تنها تفاوت آن این است که در کاغذهای مخصوص کاپ کیک و یا در فنجان پخته میشود.
مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
پودر پسته: ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنس
رنگ خوراکی سبز و قرمز
برای تزیین:
خامه قنادی: ۵۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: یک بسته
شکلات چیپسی: به مقدار لازم
مراحل پخت
فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
آرد و نمک و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.
مقداری پسته را با خلال پسته آسیاب کنید. میتوانید فقط از خلال پسته یا از مغز پسته استفاده کنید، خلال پسته رنگ بهتری و مغز پسته طعم بهتری دارد و به صورت ترکیبی بهتر است.
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود.
سپس روغن و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید.
پودر پسته را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ سبز اضافه کنید.
در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
قالبهای کاپ کیک را تا نیمه پر کنید و برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانیکه پخت کامل شود.
بعد از خنک شدن کاپ کیکها را از قالب جدا کنید و با کمک قلم مو و رنگ سبز خطوط هندوانه را بکشید.
حدود نیم کیلو خامه قنادی را با یک بسته پنیر ماسکارپونه و رنگ خوراکی قرمز بزنید تا یکدست شود.
با قیف و ماسوره شکوفه روی کاپ کیکها خامه بزنید و با شکلات چیپسی تزیین و سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/