در گزارش زیر طرز تهیه کاپ کیک هندوانه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاپ کیک هندوانه یک کیک کوچک تک نفره است که می‌توانید تهیه کنید و برای مهمانان و اعضای خانواده سرو کنید.

کاپ کیک یا همان کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با شکل‌ها و طعم‌های مختلف تهیه می‌شود، اما این را بدانید که بیس این کیک همانند مابقی کیک‌ها  است و تفاوتی ندارد تنها تفاوت آن این است که در کاغذ‌های مخصوص کاپ کیک و یا در فنجان پخته می‌شود.


مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
پودر پسته: ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنس
رنگ خوراکی سبز و قرمز

برای تزیین:
خامه قنادی: ۵۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: یک بسته
شکلات چیپسی: به مقدار لازم

مراحل پخت

فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.

آرد و نمک و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.

مقداری پسته را با خلال پسته آسیاب کنید. میتوانید فقط از خلال پسته یا از مغز پسته استفاده کنید، خلال پسته رنگ بهتری و مغز پسته طعم بهتری دارد و به صورت ترکیبی بهتر است.

تخم مرغ و شکر و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود.

سپس روغن و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید.

پودر پسته را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ سبز اضافه کنید.

در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

قالب‌های کاپ کیک را تا نیمه پر کنید و برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانیکه پخت کامل شود.

بعد از خنک شدن کاپ کیک‌ها را از قالب جدا کنید و با کمک قلم مو و رنگ سبز خطوط هندوانه را بکشید.

حدود نیم کیلو خامه قنادی را با یک بسته پنیر ماسکارپونه و رنگ خوراکی قرمز بزنید تا یکدست شود.

با قیف و ماسوره شکوفه روی کاپ کیک‌ها خامه بزنید و با شکلات چیپسی تزیین و سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.