به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو و کتلت از جمله غذاهای آسان و خوشمزه هستند که با مواد مختلف میتوان آنها را تهیه کرد و طرفداران فراوانی هم دارند. شاید خیلیها تفاوت میان کوکو و کتلت را ندانند. کوکو در حقیقت یک غذای بدون گوشت و تهیه شده از تخممرغ به علاوه مجموعه بسیار بزرگی از انواع مواد غذایی است؛ از قارچ و سیبزمینی گرفته تا انواع حبوبات و سبزیجات مختلف. کتلت، اما یک غذای گوشتی است که معمولا با تخممرغ، گوشت پخته ریشریش یا چرخکرده گوسفند، مرغ و حتی ماهی و پیاز و سیبزمینی آماده میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر
تخممرغ: ۶ عدد
ماست چکیده: ۲۵۰ گرم
آرد گندم الک شده: ۱و نیم قاشق غذاخوری
تره یا پیازچه ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد رنده شده
زعفران ساییده و حل شده: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه، قرمز و نمک: به میزان دلخواه
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف مناسب تخممرغها را بشکنید و با همزن دستی یا برقی خوب بزنید تا یکدست شوند. نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. برای اینکه ترکیب آرد با گندم گوله نشود، در یک ظرف جداگانه آرد الک شده و ماست چکیده را خوب هم بزنید تا یک مایه صاف و روان و یکدست به دست بیاید و سپس این مایه را به تخممرغ هم زده اضافه کنید. ترکیب آرد، ماست و تخممرغ را حسابی هم بزنید تا یکدست شود.
هویجها را رنده کنید و با پیازچه یا تره ریز خرد شده مخلوط و سپس به ترکیب بالا اضافه کنید. باز هم هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شود.
در یک ماهیتابه نچسب روغن مایع مورد علاقهتان را بریزید و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید. بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد مایه به دست آمده را به صورت یک مرتبه در ماهیتابه بریزید. با پشت قاشق مایه را در ماهیتابه به صورت یکدست و مساوی پهن کنید. درب ماهیتابه را بگذارید تا کوکو روی شعله ملایم گاز سرخ شود. وقتی که روی کوکو طلایی مایل به سرخ شد، آن را برگردانید و دوباره درب ماهیتابه را بگذارید. بعد از سرخ شدن کامل کوکو آن را در یک دیس مناسب بگذارید و بعد از اینکه کمی سرد شد برش بزنید تا از هم نپاشد و وا نرود.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/