سید علی بابایی رئیس سازمان دامپزشکی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تب کریمه کنگو اظهار کرد: با توجه به فصل گرما و شیوع تب کریمه کنگو توصیه میشود که دامداران تمامی ضوابط بهداشتی از جمله سم پاشی علیه کنه را در دامداریها رعایت کنند.
او با اشاره به اینکه کنهها مخزن بیماری هستند، افزود: کشتارگاهها بحثهای نظارتی را قبل و بعد از کشتار و در خصوص لاشهها باید انجام دهند.
علی بابایی با تاکید بر این مسئله که بحث پیسرد با جدیت بیشتری باید دنبال شود، بیان کرد: کشتارگاهها باید تمامی لاشهها را به مدت ۲۴ ساعت در پیسرد نگه داری کنند چرا که با کاهش ph لاشه، احتمال بیماری تب کریمه کنگو از بین میرود.
بیشتر بخوانید
مدیر عامل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: دامداران موظفند تمامی ضوابط بهداشتی از جمله سم پاشی علیه کنهها را در واحدهای دامداری و اسطبل ها انجام دهند تا احتمال خطر بیماری تب کریمه کنگو از بین رود.
بابایی در پایان تصریح کرد: با توجه به احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما به افراد توصیه میشود که از مراکز و فروشگاههای مجاز گوشت مورد نیاز خود را خریداری کنند و در صورت تهیه نیاز خود از قصابیهای محل، حتما گوشت دارای مهر دامپزشکی را بخرند و پس از خرید گوشت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
انتهای پیام/