به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: اداره کل دامپزشکی در روزهای عید قربان با تشکیل گروههای نظارت بهداشتی و شرعی، بازرسیهای قبل و بعد از ذبح دام را انجام داد.
او ادامه داد: با توجه به بازرسیهای صورت گرفته تعداد ۲۰۱ لاشه اصلاح، ۹ لاشه کامل و ۹۳۶ قطعه آلایش به دلیل عدم کیفیت، نداشتن سلامت لازم و همچنین تشخیص منع مصرف ضبط شد.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بیان کرد: کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی در طول سال با نظارت بهداشتی و شرعی بر فرایند تولید و عرضه دام در تامین امنیت سلامت غذایی افراد جامعه نقش مهمی ایفا میکنند.
او افزود: مردم با رعایت نکات بهداشتی توصیه شده از سوی دامپزشکی امنیت غذایی خود و جامعه را حفظ خواهند کرد.
شیوع بیماری تب کریمه کنگو نیازمند حساسیت بیشتری در تهیه گوشت قرمز از سوی شهروندان است.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از عموم شهروندان درخواست کرد ضمن پرهیز از ذبح دام در منزل و اماکن غیربهداشتی، گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز و قصابیهای مورد تایید این اداره تهیه کنند.
انتهای پیام/