در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک باقلوا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک باقلوا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم خمیر کیک:

آرد ۲و۱/۳لیوان
پودر نارگیل۱/۲لیوان
ماست شیرین ۱لیوان
شکر۱لیوان
تخم مرغ۴عدد کامل و یک سفیده
روغن مایع۳/۴لیوان
وانیل۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۲ق چ
هل۱/۲ق چ
نمک۱/۸ق چ.

مواد لازم برای شربت کیک:

آب ۱لیوان
شکر ۱و۱/۲لیوان
گلاب۱/۲لیوان
زعفران دم کرده غلیظ۲ق غ
هل۱/۴ق چ

مواد لازم برای روی خمیر کیک:

مغز گردوی خردشده۲/۳لیوان
خلال بادام ۲/۳لیوان
زرده تخم مرغ۱عدد
شیر۲ق غ
کمی زعفران دمکرده غلیظ و هل
-پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی به حجم ۲۵۰ میلی لیتر و قاشق‌ها استاندارد آشپزی است.

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها و یک عدد سفیده به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگ آن کاملا سفید و مواد کشدار بشه. سپس ماست اضافه کنید کمی به هم بزنید روغن و پودر نارگیل بریزید و به هم بزنید بقیه مواد خشک را دوبار الک کنید و با مواد مخلوط کنید. مواد را درون قالب ۲۵×۳۵ سانت که چرب و آردپاشی شده ریخته روش صاف کنید و با برس مخصوص قنادی خیلی آروم رومال زرده تخم مرغ و شیر و زعفران و هل بزنید روش مغز گردو و خلال بادام بریزید و در همه جا پخش کنید و بعد درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۳۵_۴۰ دقیقه قرار دهید.

با خلال چوبی تست کنید اگر چیری از کیک به خلال نچسبید کیک آماده است پس از این مدت قالب را از فر بیرون آورده حدود بیست دقیقه صبر کنید بعد با خلال چوبی یا چنگال سوراخ‌هایی روی کیک ایجاد کنید کیک را به اندازه دلخواه برش بزنید. شربت آماده و خنک شده را روی آن بریزید و باخلال پسته تزیین کنید. پس از خنک شدن کامل، کیک را از قالب خارج کنید. یا مثل من در همون ظرف سرو کنید.

_برای تهیه شربت کیک، آب و شکر را روی حرادت قرار داده تا بجوشد گلاب و هل و زعفران را نیز اضافه کنید یک جوش که زد کافی است. لازم نیست که شربت غلیظ شود.

منبع: ashpazi ba bartarinha

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.