به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آلو بخارا به دلیل شیرینی که دارد محبوبیت خاصی بین مردم پیدا کرده است. این میوه خوشمزه خاصیتهای بسیار زیادی دارد، اما از مضرات آن نباید غافل شویم.
خواص آلو بخارا
جلوگیری از دیابت:
فیتونوترینتهای موجود در آلو بخارا باعث کاهش سطح گلوکز خون میشود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.
جلوگیری از بیماریهای قلبی:
آلو بخارا به دلیل داشتن فیتوکمیکال و فیبر زیاد به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
درمان یبوست:
آلو بخارا از قدیم به عنوان یک میوه ملین استفاده میشده، این میوه را برای افرادی که یبوست یا دچار سوء هاضمه هستند توصیه میکنند.
این میوه همچنین به دلیل داشتن سوربیتول و ایساتین باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن میشود.
بیشتربخوانید
کنترل کلسترل بدن:
فیبر موجود در آلو بخارا باعث تنظیم کلسترل خون میشود.
کاهش وزن:
آلو بخارا به دلیل اینکه به هضم کردن کمک میکند، همچنین سموم را از بدن دفع میکند و باعث کاهش وزن طبیعی بدن میشود.
بهبود سیستم عصبی:
بدن برای انقباض عضلات و بهبود سیستم عصبی بدن نیاز به منیزم دارد و آلو بخارا به دلیل داشتن منیزم میتواند کمک بسیار به بدن کند.
مضرات آلو عبارتند از:
آلو بخارا همان طور که در بالا گفتیم به عنوان ملین استفاده میشود، ولی مصرف زیاد آن باعث اسهال و گرفتگی معده میشود، همینطور وابستگی به ملین بیشتر میشود.
آلو بخارا از کالری بسیار زیادی برخوردار است و مصرف زیاد آن ممکن است به چربی تبدیل شود.
غلظت بالای آکریل آمید در آلو میتواند باعث تشکیل سرطان بشود به همین مصرف بیش از اندازه این میوه توصیه نمیشود.
منبع: میزان
انتهای پیام/