نمایندگان کنگره آمریکا خواهان گزارش وزارت دفاع این کشور در خصوص هزینه‌های محرمانه ایجاد بازدارندگی در مقابل ایران مدون در قانون مجوز دفاع ملی سال ۲۰۲۱ هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تارنمای المانیتور، مقامات کنگره آمریکا از وزارت دفاع این کشور خواستند تا در خصوص بخشی از قانون مجوز دفاع ملی سال ۲۰۲۱ که پیرامون هزینه‌های نظامی ایجاد بازدارندگی در برابر ایران است، شفاف سازی کند.

گروهی از قانونگذاران مجلس نمایندگان ماده‌ای را به قانون مجوز دفاع ملی سال آینده افزوده که بر مبنای آن وزارت دفاع آمریکا را ملزم به ارائه گزارش مداوم پیرامون هزینه‌های پنهانی نظامی مقابله با اقدامات ایران در منطقه می‌کند. پیش نویس این قانون از علاقه ویژه کمیته خدمات مسلح مجلس آمریکا به یک برنامه گسترده، اما کمتر شناخته شده موسوم به «عملیات سپر اسپارتان» پرده برداشت.

عملیات سپر اسپارتان در سال ۲۰۱۲ به منظور جبران خروج نیرو‌های آمریکا از عراق پایه ریزی شد. این پروژه دربرگیرنده ارتباطات نظامی آمریکا در سراسر منطقه خلیج فارس، آسیای مرکزی از مصر تا عمان و قزاقستان است. همچنین با کمک یک پلتفرم لجستیک مدیریت ۱۰ هزار نیروی نظامی آمریکا، در این منطقه در زمان نیاز مسیر می‌شود. آموزش نظامیان آمریکا تحت پروژه سپر اسپارتان در ۱۷ کشور از ۲۰ کشور خاورمیانه اجرا می‌شود. نظامیان آمریکا بر اساس مجوز دفاع ملی سال ۲۰۰۱ همچنان در یمن و سوریه مستقر هستند.

ژنرال جفری ون، از فرماندهان گروه تروریستی سنتکام در کویت در این خصوص می‌گوید: ایرانی‌ها باید بدانند ما خطوط قرمزی داریم و آن‌ها نباید از آن‌ها عبور کنند. اگر لازم باشد برای ایجاد بازدارندگی می‌توانیم نیرو‌های خود را به منطقه بازگردانیم.

ژنرال ون همچنین مدعی شد هر چند ایران حضور نظامی ما در منطقه را به چالش می‌کشد، اما با هزینه‌های رویاروی با ما نیز آگاه است. رویکرد دولت ترامپ به طرز چشمگیری در منطقه متمرکز شده است.

یک مقام کنگره آمریکا اعلام کرد سپر اسپارتان نزدیک به ۸ سال است در حال اجراست و صریحا از سوی کنگره مجوز دریافت نکرده است. از سوی دیگر ژنرال کنت مکنزی، فرماندهی نیرو‌های تروریست آمریکا در منطقه در خصوص ضرورت وجود سپر اسپارتان گفت ایران همچنان به دنبال رفع خلا‌های قدرت در خاورمیانه است و در انتظار فرصتی برای بیرون راندن نیرو‌های آمریکاست.

اعضای کنگره آمریکا می‌خواهند بدانند که اجرای عملیات سپر اسپارتان در خاورمیانه چه هزینه‌های پنهانی در بردارد، چه اهدافی را دنبال می‌کند و حصول به نتایج مطلوب آن تا چه حد عملی است.

اگرچه مقامات نظامی آمریکا معتقدند وجود این برنامه در کاهش تنش‌ها در منطقه نقش موثری دارد، اما کوردسمن، از استراتژیست‌های آمریکایی معتقد است افزایش بودجه سپر اسپارتان در حالی که هیچ شریک باثباتی در خاورمیانه نداریم، راهکار مقابله با چین و روسیه نیست.

سپر اسپارتان از بودجه عملیات اضطراری خارج از آمریکا بهره می‌برد و بودجه پنتاگون نیز یکی از منابع قابل دسترس آن خواهد بود.

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امین
۲۱:۲۳ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
ببین ترامپ : اگر جنگی با ایران شروع کنی ایران همون 6 ساعت اول تکلیف جنگ رو مشخص میکنه . این یعنی نابودی کامل آمریکا در غرب آسیا .
_این تحلیل نیست: اطمینان از توانمندی خودمون و اعتقاد به سنت الهی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
یعنی پولهایی که به اون زن جیغ جیغو مصی نژاد دادن هم بررسی میشه؟
آخرین اخبار