به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستور تهیه کیک موکا همراه با سس مخصوص را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد قنادی ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۲ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق س
پودر قهوه فوری(نسکافه) ۱ ق غ
پودر قهوه فوری (علی کافه) ۱ ق م
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
برای سس موکا:
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر قهوه فوری(نسکافه) ۱ ق غ
پودر قهوه فوری (علی کافه) ۱ ق م
آرد ۱ ق غ
خامه صبحانه ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر رو با حرارت ۸۰ درجه گرم میکنیم.
حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم.
شیر و پودر نسکافه و علی کافه رو با هم میزاریم روی حرارت تا خوب حل بشه و شیر هم کمی گرم بشه، خاموش می کنیم و کنار میذاریم.
تخم مرغ ها و شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و ربانی بشه، روغن مایع رو اضافه کرده با دور متوسط ۳۰ ثانیه ملات کیک رو مخلوط می کنیم.
مرحله ی بعد نوبت اضافه کردن شیر که ولرم شده میرسه برای ۳۰ ثانیه و تمام. خوب همزن رو کنار میذاریم و مخلوط آرد رو توی چند مرحله اضافه کرده و با لیسک فولد می کنیم.
قالب رو چرب می کنیم(من همیشه با برس به تمام سطح قالب ارده میزنم) و ملات کیک رو توی قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه میره توی فر تا بپزه.
بطرز تهیه رای سس:
تمام مواد بجز خامه رو توی ظرف ریخته روی شعله ی ملایم انقدر هم میزنیم تا سس غلیظ بشه و بجوشه، خاموشش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از اینکه کیک از فر دراومد و خنک شد سس موکا رو هم که خنک شده روی آن میریزیم .
منبع: آشپز باش
انتهای پیام/