![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، افضلی رئیس سازمان صمت قزوین در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه تاکنون ۲۲۹ فقره تسهیلات رونق تولید به مبلغ ۶۱۳ میلیارد تومان در استان پرداخت شده است، گفت: همچنین تاکنون ۳۸ فقره تسهیلات بازسازی و نوسازی به مبلغ ۱۲۴ میلیارد تومان در اختیار واحد تولیدی قرار گرفته است.
وی در تشریح برش استانی بند الف تبصره ۱۸ بخش صنعت ابلاغی وزارت صمت گفت: سهم استان قزوین از این اعتبار هزار و ۱۳۸ میلیارد تومان در حوزه سرمایه در گردش و بازسازی و نوسازی است که با تحقق آن برای پنج هزار ۴۵۲ نفر اشتغال ایجاد میشود.
رئیس سازمان صمت قزوین گفت: در همین زمینه تاکنون ۳۰ فقره تسهیلات در استان از محل تبصره ۱۸ به مبلغ ۱۹۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.
انتهای پیام/ک