به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، محمدرضا عباسی مدیر امور شیلات و آبزیان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: با هماهنگی دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی
سازمان شیلات ایران مبنی بر تعیین سهمیه ۱۵۰۰ قطعه
بچه ماهی خاویاری از گونه فیل ماهی و تحویل از استان گیلان، این تعداد ماهی مذکور به استان اصفهان انتقال و به مراکز فعال
پرورش ماهیان خاویاری انتقال داده شد.
او ادامه داد: اگرچه پرورش ماهی خاویاری در استان شرایط خاص و ویژهای را میطلبد و نیاز به سرمایهگذاری بلندمدت و مدیریت مطلوب دارد و دانش فنی اینگونه مراکز از اصول کار میباشد، با ذخیرهسازی هرساله، بهطور میانگین هر دو و نیم تا سه سال تولید گوشت و از حدود هشت سال به بالا امکان استحصال خاویار فراهم میگردد.
عباسی گفت: در سال گذشته میزان چهار تن ماهی خاویاری در استان اصفهان تولید شد و برای دومین سال استحصال خاویار از یکی از مولدین این مراکز به میزان حدود پنج کیلوگرم انجام پذیرفت. امید است که به یاری خدا و با ذخیرهسازی انجام شده این تولیدات با ارزش خاویار ادامه داشته باشد.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهادکشاورزی استان اصفهان بیان کرد: استان اصفهان با دارا بودن ظرفیتهای مناسب در بخش پرورش آبزیان توانسته جایگاه خوبی در این زمینه در سطح کشور به خود اختصاص دهد بهگونهای که این استان در زمینه پرورش ماهیان زینتی دارای جایگاه نخست کشور میباشد و در پرورش سایر آبزیان نیز از استانهای موفق و تأثیرگذار کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/ی