وفامحمدی مدیرطرح افزایش تولید گوشت جهاد کشاورزی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،گفت: با توجه به پتانسیل استان کردستان در زمینه تولید علوفه، خوراک مورد نیاز دام، شرایط اقلیمی ونیروی انسانی ماهر، اجرای طرح توسعه بنیادی دام پروری دراین استان امکان پذیر است.
اوبا اشاره به واردات گوشت قرمز درکشور و ایجاد ارزش افزوده در تولیداین محصول افزود:طرح پیشران افزایش گوشت قرمز در استان کردستان با ۹ پروژه شامل ۴ پروژه توسعهای و ۵ پروژه ایجادی به مدت ۵ سال از (سال ۱۳۹۸ تا سال ۱۴۰۲) تصویب شده است.
محمدی بیان کرد:پروژههای ایجادی در این طرح شامل پرواربندی گوساله وبره بصورت صنعتی ونیمه صنعتی، ایجاد واحد پرورش گاو اصیل شیری وگوساله پروار، ایجاد واحد گاو اصیل سمینتال و واحدهای صنعتی بزرگ برای تولید گوسفند وارداتی است.
او افزود: همچنین برنامههای توسعهای نیز شامل بهسازی، نوسازی اماکن دامی وبرنامه بهبود مدیریت واحدهای گوسفندی با شیر وتولید و ترکیب ژنتیکی و گاو سمینتال ودورگ سمینتال است.
مدیرطرح افزایش تولید گوشت جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به تولید ۲۷ هزارتن گوشت قرمز در استان گفت:سال گذشته با تولید حدود هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمزدراستان به حدود ۲۹ هزارو ۲۰۰ تن رسید.
محمدی گفت:با اجرای این طرح میزان تولید گوشت قرمزاستان به ۴۰ هزار تن میرسد که حدود ۱۳ هزارتن به تولیدات گوشت استان افزوده میشود.
مدیرطرح افزایش تولید گوشت جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: پیش بینی میشودبا اجرای این طرح تولید شیر خام استان نیزبه حدود ۲۰۰ هزارتن برسد.
محمدی بیان کرد:با توجه به ایجاد واحدها وبرنامههای توسعهای در این طرح زمینه اشتغالزایی حدود ۷ هزارنفربصورت مستقیم و ۱۵ هزار نفر هم بصورت غیر مستقیم ایجاد میشود.
انتهای پیام/م