به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بازدیدی از سوی رئیس و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شوشتر از وضعیت زیست محیطی یکی از شرکتهای صنایع غذایی مستقر نزدیکی این شهرستان صورت گرفت.
مدیریت پسماند و پساب این واحد تولیدی مورد پایش و وضعیت تصفیه خانه فاضلاب و خروجیهای پساب این کارخانه و منابع پذیرنده آن مورد بررسی و توصیههای لازم جهت بهبود کارکرد و عملکرد تصفیه خانه و رفع نقایص موجود به مسئولین این کارخانه ابلاغ شد.
بهروز نجاتی، رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان شوشتر در این خصوص گفت: صنایع تولید محصولات غذایی به دلیل ماهیت مواد اولیه مصرفی و بینابینی و آب بر بودن فرایند تولید جهت شستشو و سایر فرایندهای پخت و آماده سازی، نیاز به مدیریت بهینه مصرف آب و استاندارد سازی خروجی پساب داشته و نصب، تجهیز، راه اندازی و راهبری اصولی سیستمهای تصفیه فاضلاب از ضروریات این کارخانجات تولیدی است.
او افزود: این دسته از صنایع علاوه بر لزوم برخورداری از سیستم تصفیه فاضلاب براساس قوانین میبایست با انعقاد قرارداد با یکی از آزمایشگاههای معتمد محیط زیست پارامترهای خروجی فاضلاب صنعتی خود را به صورت فصلی مورد پایش و خود اظهاری قرار داده و کوچکترین عدم انطباق با استانداردهای زیست محیطی را بلافاصله برطرف نمایند.
انتهای پیام/ن