رئیس اتحادیه گوشت سفیداستان اصفهان از ساماندهی توزیع گوشت سفید به واحد های صنفی استان اصفهان خبرداد.

محمد علی فروغی رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اصفهان،   اظهارداشت: چندماهی شاهد  نابسامانی و پرش غیر منطقی قیمت ها در بازار گوشت سفید استان اصفهان بودیم که با توجه به ورود برخی از دستگاه های اجرایی استان برای حل این موضوع و ساماندهی توزیع گوشت سفید به خصوص مرغ ، به واحد های صنفی ،در حال حاضر هیچ  افزایش قیمتی در این بازار وجود ندارد.
 

بیشتر بخوانید

 
او افزود: در شرایط فعلی قیمت هر کیلو مرغ زنده ۱۲ هزار تومان و هرکیلو مرغ گَرم ۱۸ الی ۱۸ و ۷۰۰ هزار تومان در واحد‌های صنفی به فروش می‌رسد و توقف قیمت‌ها در بازار طی ماه‌های آینده همچنان وجود خواهد داشت.


فروغی با تاکید بر اینکه علت اصلی نوسان قیمت مرغ در بازار استان افزایش قیمت ارز است گفت: قیمت مرغ در بازار استان روند کاهشی نخواهد داشت، اما در تلاش هستیم تا از صعود دوباره قیمت‌ها در این بازار جلوگیری کنیم.

او یادآور شد: بخش زیادی از گوشت سفید بازار استان به خصوص مرغ از کشور‌هایی همچون بزریل وارد و تامین می‌شود.

فروغی اضافه کرد: در استان اصفهان بیش از هزار و ۳۰۰ واحد صنفی بازار گوشت سفید وجود دارد که کاهش قدرت خرید مردم تعطیلی، رکود و کاهش درامد زایی بسیاری از این واحد هارا رقم زده است.

او گفت:بخش زیادی از مشکلات بازارگوشت سفید استان اصفهان میدان دادن به دلالان و سود جویان است.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار