به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یوسف امراللهی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به رطوبت و دمای بالا در شهرهای شمالی کشور اظهار کرد: به دلیل شرایط محیطی رشد قارچ و کپک به سادگی انجام میشود که این امر موجب بروز بوی نامطبوع در محیطهای بسته میشود؛ از این رو استفاده از رنگهای آنتیباکتریال نانو موجب جلوگیری از رشد این اورگانیسمها میشود.
او از تولید و فروش ماهانه قریب به ۸ تن رنگ نانو خبر داد و گفت: تلاش داریم تا این محصول را در مناطق دیگر نیز به مصرفکنندگان معرفی کنیم، هر چند که مقاومت در برابر محصولات جدید همیشه وجود دارد.
امراللهی با تاکید بر اینکه این رنگها با رنگهای آنتیباکتریال نانویی رایج تفاوت دارد، توضیح داد: در این رنگها از نانو ورقهای عاملدار استفاده شده که مساحت سطحی بالایی دارند. از دیگر مزیتهای این نانوورقها، مقاومت بالای آنها در برابر اکسید شدن است؛ بنابراین دوام طولانیتر داشته و عملکرد آنتیباکتریالی آنها در طول زمان حفظ میشود. نتایج بررسیهای آزمایشگاهی نشان میدهد که این رنگهای نانویی هم خواص آنتیباکتریال دارند و هم میتوانند برای ضدعفونی استفاده شوند.
او اکسیدگرافن را از دیگر محصولات دانش بنیان این شرکت دانست و تاکید کرد: این شرکت سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ کیلو اکسید گرافن به ارزش دو میلیون دلار به قطر صادر کرده است. امسال نیز سفارش خریدی به ارزش ۵ میلیون دلار از یک شرکت آلمانی دریافت کردهایم، هرچند برای انتقال وجه هنوز مشکلاتی داریم، اما در صورت انجام این کار، سفارشهای دیگری نیز از این شرکت آلمانی خواهیم داشت.
بیشتر بخوانید
به گفته مجری طرح نمونهای از اکسیدگرافن به این شرکت آلمانی داده شده که این نمونهها در موسسه ماکس پلانک مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفته و پس از آن این شرکت وارد مذاکره برای خرید شده است. با توجه به پتانسیلهای این ماده، احتمالا این شرکت آلمانی به دنبال استفاده از آن در بخش دارو رسانی است.
انتهای پیام/