چه نانی سلامتی ما را تضمین می ‌کند؟ + فیلم

برخی از نان‌ها نه تنها مغذی نیستند بلکه سلامتی افراد را نیز به خطر می‌اندازند. 

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان،  نان‌ یکی از اصلی‌ترین غذاهای ما ایرانیان محسوب می‌شود.

نان‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند؛ البته بعضی از آن‌ها نه تنها مغذی نیستند بلکه بسیار هم زیان آورند و سلامتی افراد را به خطر می‌اندازند. 

موشن گرافیکی که در ادامه مشاهده می‌کنید به بررسی تفاوت مصرف نان سالم و غیرسالم پرداخته است. 

 


بیشتر بخوانید


 

 

 

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رحمان تبريزي
۲۱:۴۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
ياشاسين اذربايجان
صد البته بربري
Iran (Islamic Republic of)
اكبري
۱۹:۳۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
دين ؛ دين محمد // نان ؛ نان سنگك
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۲:۲۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
نان حلال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
نانهاي صنعتي بسته بندي شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
صفر درصد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
سلام، بسیار بسیار بهتر بود اگر بجای این عکس که همه اش جزء انواع نانهای خارجی و فرنگی است، از عکس نان های ایرانی مثل سنگک ویا بربری ویا تافتون و غیره استفاده میکردید.