معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: سالیانه حدود ۴۷ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

علی باقری ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،با اشاره به اینکه سالانه ۴۷ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید می‌شود گفت: در دوره ماهانه دومیلیون وچهار صد هزار قطعه جوجه ریزی می‌شود.

او افزود: در شرایط و موقعیت‌های خاص مانند قبل از عید نوروز و ماه مبارک رمضان بر اساس نیاز بازار این ظرفیت بیشتر می‌شود.

باقری تصریح کرد : شهرستان‌های رفسنجان، کرمان و سیرجان، به ترتیب بیشترین جوجه ریزی و تولید را در استان دارند و ظرفیت جوجه ریزی سالانه، بیست و هفت میلیون قطعه است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: تقریبا حدود بیست درصد گوشت مورد نیاز از استان‌های همجوار وارد می‌شود.

باقری اظهار داشت: همچنین دربسیاری از مواقع مرغ تولیدی به استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و هرمزگان فرستاده می‌شود.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار