برداشت محصول پیاز از سطح ۶۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محسن مهدوی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، از آغاز برداشت محصول پیاز از سطح ۶۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد.

او افزود: در هر هکتار زمین کشاورزی چهارمحال و بختیاری به طور متوسط ۶۰ تن پیاز برداشت می‌شود.


بیشتر بخوانید


مهدوی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود بیش از ۴۰ هزار تن محصول پیاز سفید و قرمز در استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

او استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب، تاریخ کشت به موقع را از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول بیان کرد.

مهدوی گفت: بیشترین سطح زیر کشت محصول پیاز در شهرستان‌های بروجن، کیار و شهرکرد است.

او افزود: محصول پیاز تولیدی به استان‌های همجوار از جمله خوزستان و اصفهان ارسال می‌شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار