
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مغزآبک از غذاهای سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده میشود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.
مواد لازم
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کشک رقیق: ۱ لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را میپزیم.
سپس پیاز را درک میروغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه میکنیم.
در نهایت، لوبیای پخته را به آنها میافزاییم
۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/