در گزارش زیر طرز تهیه پای هلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قبل از تهیه پای هلوی خوشمزه ابتدا با برخی خواص این میوه خوشمزه تابستانی آشنا شوید مخصوصا در این شرایط کرونایی که حسابی برای همه لازم است. هلو یک میوه فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می‌تواند یک لاغر کننده هم باشد. روده‌ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاک سازی می‌شوند. هلو برای بازگرداندن آرامش ذهن و درمان بی قرار بودن مفید است. هلو سرشار از ویتامین C است که به عملکرد طبیعی بدن و حفظ یک سیستم ایمنی سالم کمک می‌کند. روی و ویتامین C به مبارزه با عفونت و کاهش شیوع بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، مالاریا، ذات الریه و اسهال کمک می‌کنند.

مواد لازم
آرد - دو و نیم پیمانه
تخم‌مرغ - سه عدد
شکر - یک پیمانه
ماست - یک پیمانه
روغن مایع - یک‌سوم پیمانه
کره - ۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر - یک قاشق غذاخوری
وانیل - یک چهارم قاشق چای‌خوری
هلو – یک تا دو عدد


روش تهیه
۱. مدتی قبل از شروع کار، موادی را که داخل یخچال هستند بیرون بیاورید تا با محیط هم‌دما شوند.
۲. فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.
۳. قالب‌ها را آماده کنید.
۴. آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.
۵. شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.
۶. تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک به مواد بیفزایید، هر کدام‌شان را ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۷. همراه با آخرین تخم‌مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.
۸. ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.
۹. مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن‌ها را آرام هم بزنید.
۱۰. این خمیر را در قالب‌ها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است قالب‌ها را تا دو سوم پر کنید.)
۱۱. هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.
۱۲. سینی که قالب‌ها را در آن قرار دادید در فر قرار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آن بماند.
۱۳. بعد از طی این مدت، سینی را از فر خارج کنید و پس از این‌که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.