استاندار البرز گفت: محدودیت‌ها باعث شده تا تعداد مبتلایان و افراد مشکوک به کرونا در البرز به نصف کاهش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، عزیزالله شهبازی، استاندار البرز با بیان این که طی ۴۸ ساعت اخیر محدودیت‌ها باعث شده تا تعداد مبتلایان و افراد مشکوک به کرونا در البرز به نصف کاهش پیدا کند، گفت: آمار فوتی‌های مشکوک و کرونایی نیز در این بازه زمانی کاهش یافته است.

او با بیان این که استان البرز در وضعیت قرمز قرار دارد، افزود: در موج دوم کرونا مراجعات به بیمارستان‌ها و فوتی ها بیشتر شده است.

استاندار البرز گفت: دو روز گذشته شاهد نتایج مثبت محدودیت‌هایی بودیم که از ستاد ملی مقابله با کرونا درخواست کرده‌ بودیم.

او با بیان این که شیب کرونا در البرز رو به افول است، افزود: طبق گزارش‌ها ۷۰درصد افراد در معابر این استان از ماسک استفاده می‌کنند.

شهبازی با اشاره به مجاورت البرز با تهران گفت: روزانه بیش از ۳۵۰هزار نفر بین البرز و تهران جا به جا می‌شوند و این امر باعث خطر افزایش شیوع کرونا می‌‌شود.

او البرز را محل تردد مسافران ۱۴ استان کشور دانست و افزود: در بیمارستا‌ن‌های البرز ساکنان سایر استان‌ها نیز بستری هستند.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.