در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو بادمجان یکی از کوکو‌های محلی استان فارس است. البته در استان مازندران نیز این کوکو فقط با اضافه کردن سیب زمینی به مواد لازم نیز تهیه می‌شود و یکی از کوکو‌های محلی این استان نیز به شمار می‌رود. کوکو بادمجان یکی از کوکو‌های ایرانی و بسیار خوشمزه و خوش‌خوراک است. این کوکو را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد برای مثال، برخی افراد از بادمجان کبابی و برخی دیگر از بادمجان خام برای تهیه این غذا استفاده می‌کنند که این امر کاملا سلیقه‌ای است.

در کل اگر از طرفداران پروپاقرص بادمجان باشید، به هر روشی که از آن استفاده کنید در نهایت نتیجه خوبی خواهید گرفت.


مواد لازم

بادمجان: ۱ کیلو (۶ عدد)
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
آرد: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

بادمجان را پوست گرفته در آب نمک رنده می‌کنیم تا سیاه نشود.

پیاز را نیز ریز خرد (یا رنده) کرده در روغن همراه با زردچوبه تفت می‌دهیم.

بادمجان را از آب در آورده و فشار می‌دهیم تا آب آن گرفته شود.

سپس بادمجان‌های رنده شده را در پیاز تفت می‌دهیم.

آن‌ها را تفت می‌دهیم تا مخلوط یکنواختی به دست بیاید.

پس از خنک شدن مواد تخم مرغ‌ها را همراه با یک قاشق غذاخوری آرد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط یکنواخت شود.

اکنون مواد فوق را با قاشق در ماهی تابه پهن می‌کنیم تا سرخ شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
عالیییی
Iran (Islamic Republic of)
banoo
۱۶:۲۹ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
عالی ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۹ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
عالیییییییییییی