![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش بوقلمون به دلیل وجود گوشت بوقلمون یکی از مجلسیترین خورشهای ایرانی است که فقط در مجالس و مهمانیهای مهم طبخ میشود.
مواد لازم:
گوشت بوقلمون – ۳۰۰ گرم
سیب زمینی - ۲ عدد
پیاز خلال شده - یک عدد
تخمه آفتابگردان – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون -۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران - به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- گوشت بوقلمون را به تکههای ریز خرد کنید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید.
۲- گوشتها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
۳- سیب زمینی را خرد و به همراه تخمه آفتابگردان اضافه کنید.
۴- وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف مد نظر بکشید و در صورت تمایل یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
۵- میتوانید این خوراک را با نان و برنج میل کنید.
خواص گوشت بوقلمون: گوشت بوقلمون انواع گونههای ویتامین B از جمله B۶، B۳، B۱ و B۱۲ را داراست که میزان آن ۷/۷ در هر ۱۰۰ گرم است. از این رو برای جلوگیری از افسردگی و بیماری ام اس و از بین بردن کم خونی موثر است. در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن
میشود و پایین آورنده کلسترول است و از مزمن شدن بیماریها جلوگیری میکند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/