کشت محصول خربزه در استان سمنان با روش های آبیاری جدید موجب افزایش کیفیت و عرضه زودتر از موعد آن شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، با رسیدن به روز‌های گرم سال کار برداشت خربزه از ۴۲۰۰ هکتار مزارع استان سمنان آغاز شده و میانگین تولید این محصول در هر هکتار  ۱۹ تا ۲۰ تن است.

این خوشمزه‌های کویری استان سمنان جدای از ارسال برای ۵ استان دیگر، راه ورود به بازار‌های جهانی را پیدا کرده و این میان استفاده از روش‌های جدید کشت باعث عرضه زودتر و افزایش کیفیت این محصول  شده است.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.