شوکت گفت: خروج سازمان تامین اجتماعی از بنگاه داری، باعث می‌شود شاهد انتصاب مدیرانی که شایستگی اداره بنگاه مربوطه را ندارند، نباشیم.

اکبر شوکت عضو هیات امنا سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ضرورت خروج از بنگاه داری سازمان تامین اجتماعی، اظهار کرد: با توجه به تجربه‌ای که در این سال‌ها داشتیم، مداخلات دولتی‌ها در هیات مدیره بنگاه‌هایی که سازمان تامین اجتماعی اداره آن‌ها را برعهده داشته است، همواره مشکلاتی را ایجاد کرده است.

عضو هیات امنا سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: همواره افرادی که شایسته نبودند با ابزار‌هایی که در دست داشتند به سازمان تامین اجتماعی برای اداره بنگاه‌هایی که در زیر مجموعه‌اش دارد، تحمیل می‌شدند. برخی از این افراد شایسته جایگاهی که به دست می‌آورند نداشتند و با رانت، فساد‌هایی را در آن بنگاه‌ها ایجاد می‌کردند، اگر از این دید نگاه کنیم که خروج سازمان تامین اجتماعی از بنگاه داری، باعث می‌شود دیگر چنین مدیرانی برای اداره بنگاه‌ها به سازمان تحمیل نمی‌شوند، خوب است.

وی با اشاره به اینکه اگر تامین اجتماعی سهام مدیریتی نداشته باشد و فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد سهام یک بنگاه را در اختیار داشته باشیم تاثیرات خوبی برای تامین اجتماعی دارد، افزود: اگر مدیریت آن بنگاه در اختیار ما نباشد یا بخش خصوصی آن را مدیریت می‌کند یا جای دیگر، اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

شوکت با اشاره به اینکه برای بازنشستگان و کارگران از اداره بنگاه‌هایی که مدیریت آنها برعهده ماست خارج شویم، گفت: همچنین باید سهام بنگاه‌های زیان ده و غیر استراتژیک را به فروش برسانیم، سازمان تامین اجتماعی علاوه بر هلدینیگ دارویی، گردشگری، سیمان، پتروشیمی و... شرکت‌هایی در حوزه دامداری، کاغذسازی و... دارد که هیچ ارتباطی به تامین اجتماعی ندارد به همین دلیل بهتر است بعد  از آنکه این شرکت‌ها به سوددهی رسیدندسهامشان را واگذار کنیم و با درآمد حاصل از فروش این سهام‌ها جای دیگر سرمایه گذاری کنیم و سهام پتروشیمی، آلومینیوم و... را خریداری کنیم.

عضو هیات امنا سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: اگر منابع حاصل از فروش سهام‌های شرکت‌های مدیریتی را در مسیر درست هزینه کرده و در بنگاه های سودده سرمایه گذاری کنیم، نفس کار خروج از بنگاه داری تامین اجتماعی خوبی است چراکه علاوه بر رفع مشکلات مدیریتی بنگاه ها  در بنگاه های سودده هم سرمایه گذاری کردیم.

وی خاطرنشان کرد: خروج از بنگاه داری برای بازنشستگان و کارگران نگران کننده نیست فقط نگرانی آن‌ها بابت این است که سهام از بنگاه‌های سودده در اختیار ما باشد و به نفع سازمان تامین اجتماعی است که از مدیریت شرکت‌ها دور شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار