به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آیین معارفه سید سروش قاضی نوری نائینی، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و تکریم وحید احمدی، رئیس پیشین مرکز با حضور غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، اکرم قدیمی، معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، امیر ناظمی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، رضا نقی زاده و جمعی از مدیران، معاونین و اعضای هیئت علمی این مرکز چهارشنبه ۱ مرداد در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.
در ابتدای این جلسه احمدی ضمن تشکر از کارکنان مرکز به دستاوردهای مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در دوره ریاست خود پرداخت.
او همچنین پروژههای انجام شده و در دست اقدام مرکز را معرفی کرد و اظهار امیدواری کرد: فعالیتهای مرکز با حضور قاضی نوری به نحو احسنت ادامه داشته باشد و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در جایگاه اصلی خود نقش آفرینی کند.
در ادامه سید سروش قاضی نوری، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز ضمن تشکر از احمدی گفت: مشابه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در بسیاری از کشورها وجود دارد و یکی از ارکان توسعه کشورهای توسعه یافته به شمار میآید و امیدوارم بتوانیم مسیر درست را ادامه دهیم و علم و فناوری را در خدمت توسعه کشور قرار دهیم و برای آیندگان تاثیرگذار باشیم.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ادامه داد: همزمان دو انتظار موازی از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور وجود دارد. این مرکز هم باید بتواند مسائل امروز نظام علم و فناوری کشور جواب دهد و هم برای آینده برنامه ریزی کند و ما هر کدام از این دو مورد را از دست دهیم نمیتوانیم مسئولیت خود را به خوبی انجام دهیم. برای محقق شدن این امر چند محور باید در اولویت باشد که مهمترین آن هوشمندی سیاستی است و باید بتوانیم هوشمندی لازم برای سیاستگذاران فراهم کنیم و این امر جز با استفاده به موقع سیاستها توسط سیاستگذاران محقق نخواهد شد و برنامههای سیاستی باید درمتن جامعه انجام شود.
قاضی نوری همچنین افزود: ارزیابی سیاستها محور دیگری است که باید مورد نوجه قرار بگیرد و باید از تجربهها یادگیری داشته باشیم.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در ادامه بیان کرد: در حوزه نیروی انسانی نیز باید محور نیروی انسانی باید هدف این باشد که محل رفت و آمد متخصصان این حوزه باشیم و همه متخصصان حوزه سیاستگذاری علم و فناوری، مرکز تحقیقات را خانه خودشان بدانند.
امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز ضمن تشکر از زحمات احمدی، از پیشینه حضور خود در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت و در خصوص فعالیتها و ماموریتهای مرکز گفت: نمونههای خوب جهانی همچون مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور وجود دارد و ما میتوانیم با ارزیابی خود و مقایسه با مراکز مشابه بین المللی جایگاه اصلی این مرکز را پیدا کنیم و وظیفه ملی خود را اجرا کنیم. وی از حسن انتخاب غلامی تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد روزهای خوبی پیش رو خواهد بود.
رضا نقی زاده نیز بر اهمیت تعامل بین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد در آینده بتوانیم کارهای موثر و به نفع کشور انجام دهیم.
رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در ادامه از زحمات احمدی تشکر کرد و ضمن قدردانی از زحمات وی گفت: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور همانند یک دانشگاه و یا پژوهشگاه نیست و نهادی فکری کنار وزارت علوم است و باید در فعالیتها و برنامهها و انجام ماموریتهای وزارت علوم اثربخش باشد و هم افزایی ایجاد کند. وی تاکید کرد مرکز تحقیقات باید آمادگی داشته باشد و مسائل و مشکلات را پیدا و برای آنان راه حل پیشنهاد کند.
او در ادامه افزود: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت پژوهشی وزارت علوم باید با هم تعامل داشته باشند. اعضاء هیئت علمی مرکز باید چابک و تاثیرگذار باشند و اثرگذاری آنان محسوس باشد و باید توجه کنیم که این مرکز مطالعات و تحقیقاتی است برای پاسخگویی به نیازهای وزارت علوم است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: باید از گذشته درس بگیریم و تنها به نوشتن آیین نامهها اکتفا نکنیم بلکه بتوانیم اثربخش باشیم و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز باید اثربخشی اقداماتش را در عمل ببیند. رحیمی به اهمیت برگزاری دورههای پسا ی در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور اشاره کرد و گفت محققان توانمند باید در این مرکز پرورش پیدا کنند.
انتهای پیام/