معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد دامی البرز گفت: نوغانداران باید به ضدعفونی نوغانداری‌ها پس از پایان دوره پرورش اهمیت بدهند.

بایدبه ضدعفونی نوغانداری ها در پایان دوره پرورش اهمیت دادمجتبی تقی زاده، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد دامی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: بیشترین دلیل بروز بیماری‌ها و خسارات ناشی از آن در نوغانداری ها، به عدم رعایت بهداشت و شرایط محیطی نامناسب محل پرورش مربوط می‌شود.

معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد دامی  البرز افزود: برای پیشگیری از بروز احتمالی بیماری‌ها و آفت تولید در دوره پرورش آتی، تمام ضایعات باقی مانده در تل انبار‌ها و محیط اطراف و علف‌های هرز پیرامون آن ها، جمع آوری و در گودالی، سوزانده و یا پس از آهک پاشی، دفن شود.

 تقی زاده گفت: هم چنین محل تل انبار باید پس از پاک سازی، شست و شو و شعله دهی، با فرمالین ۳ درصد یا محلول کلر ۵ درصد ضدعفونی شود و ظروف و سینی‌ها نیز پس از شست و شوی مناسب، با حرارت دهی یا در آفتاب، خشک شوند.

نوغان‌داری پروش کرم ابریشم به منظور تولید ابریشم است.

انتهای پیام / ر.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.