به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سارای سارماسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ کیلوگرم شیر
۱ فنجان شکر
۱ فنجان آرد
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ بسته وانیل (۵ گرم)
۱.۵ فنجان نارگیل
برای مواد میانی:
۱ بسته خامه شیرین
۱.۵ فنجان شیر
طرز تهیه:
ابتدا، ما روی یک سینی، نارگیل زیادی را میپاشیم. سپس تمام مواد را در قابلمه روی حرارت به جز کره و وانیل ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا قوام بیاد و غلیظ شود.
بعد قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم، وانیل و کره را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم (اگر تونستید باهمزن برقی چنددقیقه بزنید تا صاف و یکدست بشه).
آن را به سینیای که یک لایه نارگیل ریختهایم میریزیم و با کفگیر صاف و پهن میکنیم. سینی را یک شب در یخچال قرار داده و بعد از یخچال بیرون آورده ابتدا سینی را به صورت طولی به نصف برش میدهیم.
سپس آن را به ۱۰ قطعه مساوی به روش عرضی برش میدهیم. خامه و ۱.۵لیوان شیر رو مخلوط کرده. یک لایه خامه روی آن میریزیم و پخش میکنیم. هر قسمت رو رول میکنیم. در آخر، سس توت فرنگی را روی آن میریزیم و سرو میکنیم.
بیشتر بخوانید
منبع: khaneye deser
انتهای پیام/