در این مطلب قصد داریم روش تهیه سوشی اسپاگتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوشی اسپاگتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:
اسپاگتی ۱ بسته
پنیر خامه‌ای ۱ فنجان
پوره گوجه فرنگی
پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برگ‌های ریحون تازه برای تزیین
گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی

 طرز تهیه:
اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته‌های اسپاگتی رو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه‌ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی‌ها بریزید و گوشت‌های قلقلی‌ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید.

برش‌های سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید.

 

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.