به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجانشرقی روز دوشنبه در جلسه کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، با تاکید بر اهمیت برگزاری منظم و مستمر جلسات این کمیته،گفت: جلسات کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی طبق تفاهم نامه فیمابین دادستانی و دستگاههای مرتبط با محوریت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.
او با اشاره به اهمیت موضوع دفاع از حقوق مردم در سلامتی و امنیت غذایی،گفت: سلامت مردم مقولهای است که هماهنگیهای بین بخشی دستگاههای ذیربط را میطلبد و حمایت و پشتیبانی سایر دستگاههای دولتی و غیردولتی نیز در پیشبرد اهداف این کمیته موثر خواهد بود.
صومی افزود: کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی طبق تفاهم نامه چندجانبه دادستانی کل کشور و دستگاههای مختلف مرتبط با مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن دانشگاههای علوم پزشکی استانها به منظور رفع نواقص اجرایی و رعایت قوانین مقررات، ضوابط و استانداردهای تعریف شده برای تحقق اهداف سلامت تشکیل شده است.
او گفت: مشکلات سلامت و امنیت غذایی استان با مطرح شدن در کمیته یاد شده و با استفاده از اهرم اجرایی دادستانی و با حکم قضایی برای دفاع از حقوق عامه مردم حل شوند.
پیش از این اسکندری مدیر پروژه امنیت غذایی آذربایجانشرقی با اعلام خبر الحاق شهرستانهای هوراند و مرند به طرح امنیت غذایی گفته بود: این طرح در ۱۳ شهرستان استان در حال اجراست.
اسکندری افزود: از اجرای این طرح در هشترود چهار سال سپری شده و در این مدت موفقیتهای بسیار خوبی در ایجاد تنوع در ارقام گندم، جو، نخود، حبوبات و محصولات علوفهای به دست آمده است.
او گفت: در طرح امنیت غذایی هشترود بیش از ۲۶ لاین رقم گندم، ۳۶ لاین نخود و هشت لاین جو کشت میشود.
اسکندری هدف از اجرای طرح امنیت غذایی را تنوع بخشی به محصولات دیم، تناوب و حفظ سلامت و رطوبت خاک و توسعه کشاورزی حفاظتی عنوان و افزود: تغییر سیستم کشت به روش حفاظتی از مهمترین دستاوردهای طرح امنیت غذایی است که در این روش شخم زدن زمین حذف، مواد عالی خاک و تنوع گیاهی بیشتر، خاکورزی کم می شود.
مدیر پروژه امنیت غذایی استان با اشاره به اینکه باید از این فرصت و ظرفیت در جهت آموزش کارشناسان و کشاورزان و معرفی بذرهای مناسب به کشاورزان بهره گرفت،گفت: اجرای طرح امنیت غذایی یک فرصت برای توسعه زراعت دیم است که باید از آن به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
انتهای پیام/ک