فاطمه مهاجرانی رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تجمیع کلاسهای المپیاد فرزانگان تهران و اعتراضهایی که به دنبال داشته است، اظهار کرد: متمرکز کردن کلاسهای المپیاد دختران برای بهبود کیفیت و خدمات در نظر گرفته شده انجام میشود.
او با اشاره به اینکه آموزش و پرورش شهر تهران این طرح را ارائه داد و به نظر طرحی مطلوب بود، ادامه داد: در برخی مدارس یک یا ۲ دانش آموز المپیادی وجود داشت که با اجرای این طرح ضمن متمرکز کردن خدمات، بار مالی کمتری هم به خانوادههای آنها تحمیل میشود و ارتقای کیفیت را هم در پی دارد.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره ممنوعیت فعالیت معلم مرد در مدارس دخترانه حتی در کلاسهای آمادگی المپیاد بیان کرد: سال گذشته بخشنامهای مبنی بر این ممنوعیت صادر شد که پیگیریهایی در این مورد داشتیم البته نباید فراموش کنیم که دبیر توانمند خانم حداقل در تهران کم نداریم و باید تغییر نگرشی نسبت به این دیدگاه که صرفا معلمان مرد برای المپیاد توانمندی کافی دارند، داشته باشیم.
مهاجرانی افزود: علاوه بر این موضوع با توجه به اینکه این ممنوعیت از سوی وزیر ابلاغ شد اجرا نکردن آن به منزله تخلف و اجرا نشدن قانون بود بنابراین مدارس به اجرای آن توجه داشتند.
او درباره تعداد مدارس سمپاد در شهر تهران با اشاره به اینکه ۳۲ مدرسه داریم، گفت: از نظر تعداد مدارس در شهر تهران مشکلی وجود ندارد البته که در نظر داریم تا چند مجتمع دخترانه و چند مجتمع پسرانه در شمال، جنوب، شرق و غرب تهران راهاندازی کنیم و دانش آموزان را در این مجتمعها ساماندهی کنیم، اما فعلا تا اجرای چنین طرحی فاصله زیادی وجود دارد و تغییری از نظر کاهش یا افزایش تعداد مدارس نخواهیم داشت.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تاکید بر اینکه حدود ۲ درصد جمعیت دانشآموزان یعنی حدود ۲۸۰ هزار نفر جزو استعدادهای برتر هستند، اظهار کرد: جمعیت فعلی سمپاد در سراسر کشور ۱۱۴ هزار دانش آموز است و این به معنای آن است که در برخی مناطق نیاز به مدارس سمپاد وجود دارد.
انتهای پیام/