در گزارش زیر طرز تهیه خورش بامیه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش بامیه و گوشت از غذا‌های سنتی استان خوزستان است که دارای طعمی بی نظیر و لذت بخش است. ماده اصلی این خورش، بامیه است که در فصل تابستان برداشت می‌شود همچنین منطقه اصلی برای پرورش آن جنوب کشور است.


مواد لازم

پیاز متوسط: ۱ عدد
بامیه: ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آبغوره: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.

پس از تفت پیاز زردچوبه را به پیاز اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم.

گوشت‌های تکه شده را به پیاز اضافه می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم گوشت مقدار تفت بخورد و رنگش عوض شود.

سپس آبغوره و رب گوجه را مقداری تفت می‌دهیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

به مقدار لازم به گوشت آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شود.

پس از پخت کامل گوشت، بامیه‌ها را اضافه می‌کنیم.

بهتر است ۴۵ دقیقه مانده به پایان پخت خورش بامیه را اضافه می‌کنیم.

در نهایت نمک را ریخته و خورش را مزه می‌کنیم تا به طعم داخواه برسد.

خورش شما آماده است.


بیشتر بخوانید

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Lena
۱۴:۲۳ ۳۱ تير ۱۳۹۹
این دستور اصلا جنوبی نیست خورش بامیه جنوبی با سیر و گوجه پوره شده و تمر هندی طعمی بینظیر داره حتما امتحان کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۳۱ تير ۱۳۹۹
سیر قسمت اصلی این غذا هست گوجه و تمر هندی هم باید در این خورش باشه
Iran (Islamic Republic of)
تت
۱۰:۱۸ ۳۱ تير ۱۳۹۹
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
اا
۰۸:۵۳ ۳۱ تير ۱۳۹۹
این خورشت سنتی حتما سیر دارد و برای چاشنی فقط از گوجه فرنگی و کمی تمر هندی که رنگ خورشت را تیره نکند استفاده میشه