در گزارش زیر طرز تهیه خورش ماست هندی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش ماست غذایی است که در نقاط مختلف به شیوه‌های متفاوت طبخ می‌شود؛ که خورش ماست هندی هم یکی دیگر از انواع است. همان طور که از اسم این غذا پیداست، ماده اصلی این غذا ماست است.

ماست به کار رفته در این خورش، بصورت چکیده است. علاوه بر آن در این خورش از زیره، سیر، زعفران و پیاز داغ هم استفاده می‌شود. این غذا مطابق با شیوه پخت سایر غذا‌های هندی، با طعم تند تهیه می‌شود. البته به جای مرغ در این غذا می‌توان از گوشت هم استفاده کرد. نکته مهمی که در تهیه این غذا وجود دارد نجوشیدن ماست است. در صورت جوشیدن ماست غذا ظاهر مناسبی پیدا نخواهد کرد؛ بنابراین پس از افزودن ماست باید کاملا دقت کنید و منتظر باشید خورش جا بیفتد. به دلیل وجود زعفران در این غذا، این خورش طعم و رنگ دلپذیری خواهد داشت. در شهر‌های مختلف ایران هم خورش ماست به شیوه‌های مختلف طبخ می‌شود. از جمله شهر اصفهان که خورش ماست یکی از غذا‌های محبوب آن به شمار می‌رود. خورش ماست اصفهانی تفاوت زیادی با خورش ماست هندی دارد. البته شباهت‌هایی هم بین آن‌ها وجود دارد. در شیوه پخت اصفهانی این غذا، موادی، چون شکر، گلاب، زرده تخم مرغ، زرشک و خلال پسته و بادام وجود دارد. برای افرادی که از طعم خورش‌های شیرین چندان خوش شان نمی‌آید توصیه می‌کنیم این خورش خوشمزه را به سبک هندی هم طبخ کنند.


مواد لازم

مرغ: ۱ عدد
ماست چکیده: ۱ کیلوگرم
پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
گشنیز: ۲۵۰۰ گرم
زیره: نصف قاشق غذاخوری
سیر: ۳ یا ۴ حبه
زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: ۱۰۰ گرم

مراحل پخت

همراه با یک لیوان آب و پیاز سرخ شده مرغ را روی حرارت ملایم بپزید. (۱ ساعت)

پس از کوبیدن سیر و خرد کردن گشنیز، آن‌ها را در روغن سرخ کرده و به مرغ بیفزایید.

در ادامه زیره را هم به مرغ اضافه کرده و زعفران را داخل کمی آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.

نصف زعفران حل شده را در مرغ ریخته و فلفل و نمک را به غذا اضافه کنید.

سپس مرغ را از قابلمه خارج کنید تا خنک شود.

پس از درآوردن استخوان‌های درشت مرغ، آن را دوباره داخل ظرف قرار داده و حرارت را ملایم کنید. می‌توانید مرغ را به تکه‌های کوجک تقسیم کنید و مجدد به خورش اضافه کنید.

نصف دیگر زعفران آب کرده و نمک و ماست را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مخلوط حاصل را به مرغ اضافه کنید.

اجازه دهید خورش جا بیوفتد، اما نباید بجوشد.

خورش آماده است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.