به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فیله مرغ: ۳ عدد
ژامبون: ۳ ورقه
پنیر چدار: ۳ ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
پودر سوخاری: ۲ پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): ۲ حبه
پاپریکا: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. با استیک کوب روی فیلههای مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیلههای مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
۲. روی هر یک از فیلهها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رولهای مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
۳. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
منبع: ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/