به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ جلال عزیزی معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با اشاره به در پیش گرفتن رویکرد همگانی کردن رشتههای مختلف ورزشی در استان، گفت: از اواخر سال گذشته برنامه ریزیهایی را در ورزش استان انجام دادیم که براساس آن امسال روی همگانی کردن رشتههای مختلف ورزشی تاکید داشته باشیم.
او بیان کرد: هرچند شیوع بیماری کرونا اجرای این برنامه را با موانع و مشکلاتی مواجه کرد، اما ظرف یکی دو ماه اخیر با توجه به تاکیدات وزیر ورزش دستور العملهایی را به همه هیاتهای ورزشی استان ابلاغ کردهایم که برای همگانی کردن رشتههای زیرمجموعه خود برنامه ریزی داشته باشند.
معاون ورزش و جوانان استان درخصوص اهداف این رویکرد هم گفت: توسعه ورزش و تاثیر آن بر سلامت مردم جامعه، افزایش کمی مخاطبین رشتهها و شناسایی استعدادهای برتر در هر رشته و پرورش آنها در حوزه ورزش قهرمانی از جمله مهمترین اهدافی است که در این رویکرد در پیش گرفتهایم.
عزیزی در ادامه به تشریح مهمترین راهکارهای همگانی کردن رشتههای ورزشی در استان هم پرداخت و افزود: یکی از راهکارهای اساسی برای همگانی کردن ورزش استفاده از ظرفیت برخی نهادها و دستگاهها مانند آموزش و پرورش و دانشگاهها است که مخاطبین زیادی دارند.
او بیان کرد: هرچند درحال حاضر تعامل بین این دستگاهها با ورزش استان مطلوب است، اما از همه هیاتها خواستهایم تا با انعقاد تفاهم نامههایی بتوانند در این حوزه بیشتر تمرکز کنند.
عزیزی افزود: همچنین به همه همه هیاتها گفتهایم، تا در حوزه شهرستانها فعالیت خود را گسترش دهند و هیاتهای شهرستانی را فعال و مخاطبین بیشتری از شهرستانها جذب کنند.
او در خصوص عملکرد هیاتهای ورزشی در همگانی کردن رشته هایشان هم گفت: برخی از رشتهها مانند فوتبال به دلیل طیف گستردهای از علاقمندان و مخاطبین، در بخش همگانی شدن وضعیت خوبی دارند، اما در برخی رشتهها هم به دلیل گران بودن تجهیزات مخاطبین چندانی دارند و چندان روی بعد همگانی شدن آنها کار نشده است.
او بیان کرد: با این حال، از ابتدای دهه ۹۰ تاکنون وضعیت توسعه ورزش در استان کرمانشاه روندی رو به رشد و مطلوب داشته که سال ۱۳۹۷ به اوج آن رسیدیم، اما در سال ۱۳۹۸ به دلیل شیوع بیماری کرونا در اواخر این سال، این روند افزایشی پیدا نکرد.
انتهای پیام/ز