با گرمتر شدن دمای هوا، امروز رکورد مصرف برق در کشور شکست و از مرز ۵۸ هزار مگاوات عبور کرد.

گرما، رکورد مصرف برق را شکستبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز و با گرمتر شدن دمای هوا، رکورد مصرف برق شکست و مصرف برق معادل بیش از یک نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی از میزان مصرف سال گذشته بالاتر رفت.

 دقایقی پیش  طبق گزارش‌های مقایسه‌ای و ثبت شده، مصرف برق از مرز ۵۸ هزار مگاوات عبور کرده و به ۵۸۰۱۴ مگاوات رسیده است که این میزان ۳۳۳ مگاوات از پیک سال گذشته بیشتر و بالاترین میزان مصرف ثبت شده در تاریخ صنعت برق به شمار می‌رود.

آیا امسال خاموشی داریم؟

مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق با نگرانی از روند کنونی مصرف برق تصریح کرد: دمای هوا در هفته جاری گرمتر خواهد شد و این روند در صورتی که همه باهم همکاری نکنیم و مصرف برق را حداقل به میزان ۱۰ درصد کاهش ندهیم، باعث نگرانی است.

رجبی مشهدی ادامه داد: همه پرسنل صنعت برای عدم بروز مشکل سرکار هستند و از تعطیلی خبری نیست تا از این گرمای طاقت فرسا عبور کنیم.

سخنگوی صنعت برق با بیان این که نوسان‌های مکرر در مصرف برق و افزایش شدید مصارف، باعث استهلاک بیشتر نیروگاه‌ها و تاسیسات صنعت برق می‌شود، خاطرنشان کرد: واقعیت آن است که اگر همه مشترکان در ساعت‌های بین ۱۳ تا ۱۷ مصرف برق خود تنها ۱۰ درصد کاهش دهند، هیچ مشکلی برای تامین برق ایجاد نخواهد شد.


بیشتر بخوانید

بهره‌برداری از ۲۷۰۰ میلیارد تومان پروژه صنعت آب و برق در استان هرمزگان


سخنگوی صنعت برق با اشاره به این که تنها رعایت سه نکته در ساعت‌های مذکور کافی است که از خطر خاموشی احتمالی عبور کنیم، اضافه کرد: بهترین راهکار برای کاهش مصرف به صورت فوری و جلوگیری از ایجاد محدودیت و خاموشی احتمالی، تنظیم درجه کولر‌های گازی روی ۲۴ درجه و استفاده از دور کند کولر‌های آبی است.

رجبی مشهدی درخصوص دیگر راهکار موثر در کاهش مصرف نیز گفت: همچنین مشترکان می‌توانند استفاده از وسایل پرمصرف برقی را به پیش از ظهر و یا آخر شب موکول کنند.

سخنگوی صنعت برق افزود: مشترکان با رعایت این نکات بسیار ساده که هیچ مشکلی را در آسایش آن‌ها نیز ایجاد نمی‌کند، می‌توانند علاوه بر کاهش مصرف برق خود، کمتر شدن مبلغ قبض برق خود را نیز مشاهده کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۰:۰۴ ۲۸ تير ۱۳۹۹
مگه رشد جمعیت نداریم؟ خب مصرف به تناسب جمعیت زیاد میشه پس انتظار دارین مصرف کمتر شه؟
آخرین اخبار