دولت انگلیس قصد دارد از روشی جدید برای تشخیص ویروس کرونا که دقت بالایی دارد به صورت گسترده استفاده کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دولت انگلیس قصد دارد از آزمایش جدید و سریع تشخیص ابتلا به ویروس کرونا به صورت گسترده در میان مردم استفاده کند.

بر این اساس، پس از آزمایش نسخه اولیه تشخیص سریع ویروس کرونا در انگلیس، دولت این کشور می‌خواهد میلیون‌ها تست را برای تشخیص مبتلایان انجام دهد. این روش جدید با نزدیک به ۹۹ درصد دقت می‌تواند ابتلای افراد به کووید ۱۹ را تشخیص دهد.

در این روش، محققان می‌توانند در ۲۰ دقیقه و از طریق آزمایش آنتی بادی‌های خون (پادتن) با دقت بالا، ابتلای افراد به ویروس کرونا را تشخیص دهند. این روش را محققان دانشگاه آکسفورد با حمایت نهاد تشخیص بیماری‌های عفونی انگلیس کشف کرده اند.

پیش‌تر برای تشخیص ویروس کرونا از طریق آنتی بادی خون در انگلیس از روشی استفاده می‌شد که مشخص شدن نتایج آن روز‌ها به طول می‌انجامید، ولی روش فعلی می‌تواند در ۲۰ دقیقه ابتلای افراد را تشخیص دهد. انتظار می‌رود تاییدیه نهایی برای این روش هفته‌ها به طول بینجامد، اما ده‌ها هزار نسخه اولیه این کیت تشخیص هم اینک در کارخانه‌های اقصا نقاط انگلیس تولید شده است.


بیشتر بخوانید


وزارت بهداشت انگلیس امیدوار است تا پایان سال جاری میلادی، این کیت‌های تشخیص به صورت گسترده در دسترس عمومی قرار بگیرد. از طرفی دقت بالای این روش که نزدیک به ۹۹ درصد است، می‌تواند با اطمینان خاطر بالا، ابتلای افراد را تایید کند.

تاکنون نزدیک به ۲۹۵ هزار نفر در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد، بیش از ۴۵ هزار نفر جان خود را از دست داده اند. دولت انگلیس تلاش می‌کند پیش از آغاز پاییز و زمستان که براساس برآورد‌های اولیه می‌تواند شرایط شیوع بدتری نسبت به تابستان داشته باشد، به صورت گسترده از روش‌های تشخیص سریع ابتلای افراد به کووید ۱۹ استفاده کند.

با تشخیص سریع و به موقع ابتلای افراد به ویروس کرونا، می‌توان فرد ناقل را قرنطینه کرد و با قطع زنجیره انتقال، از شیوع گسترده بیماری جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار