به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی واشنگتن پست، طبق نتایج نظرسنجی مشترک واشنگتن پست وای بی سی نیوز، با افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر آمریکا و افزایش نگرانی افراد درباره مبتلا شدن به این بیماری، دیدگاههای مردم آمریکا نسبت به نحوه مدیریت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور به طرز چشمگیری بدتر شده است.
بر این اساس، این نظرسنجی نشان میدهد تنها ۳۸ درصد مردم آمریکا با نحوه مدیریت ترامپ در شیوع ویروس کرونا موافق هستند، رقمی که در مقایسه با ۴۶ درصد در ماه مه و ۵۱ درصد در ماه مارس کاهش یافته است.
در طرف مقابل، ۶۰ درصد از مردم با نحوه مدیریت ترامپ مخالف هستند، این رقم در ماه مه ۵۳ درصد و در ماه مارس ۴۵ درصد بود. بیش از نیمی از مردم آمریکا (۵۲ درصد) اکنون «قویا» با نحوه مدیریت ترامپ در مواجه ویروس کرونا مخالف هستند، این مقدار تقریبا دو برابر تعداد افرادی است که قاطعانه از تلاشهای ترامپ حمایت کرده اند.
ترامپ در طول بحران ویروس کرونا صحبتهای متناقضی مطرح کرده است که با دیدگاههای دانشمندان و مقامات بهداشت دولت آمریکا در تضاد است. اعتبار وی در مقابل مردم آمریکا اکنون به طرز واضحی با مشکل مواجه شده است. از هر ۱۰ آمریکایی بیش از ۶ نفر اعلام کرده اند به صحبتهای ترامپ درباره شیوع ویروس کرونا اعتماد ندارند.
قطع ارتباط ترامپ با مردم آمریکا در مسائلی همچون بازگشایی اقتصادی و استفاده از ماسک صورت مشهود است. درحالیکه ترامپ از ایالتهای مختلف خواسته است محدودیتهای تجاری را برای تقویت اقتصاد لغو کنند، مردم آمریکا بر این باور هستند که کنترل گسترش ویروس کرونا از اولویت بالاتری برخوردار است. در این زمینه، اکثریت ۶۳ درصدی مردم اعلام کرده اند تلاش برای کنترل ویروس کرونا حتی در صورت ضربه دیدن اقتصاد، امری مهمتر است. این میزان در ماه مه ۵۷ درصد بود.
در زمینه استفاده از ماسکهای بهداشتی، از هر ۱۰ آمریکایی نزدیک به هشت نفر میگویند تقریبا در اکثر اوقات یا تمام وقتی که در اجتماع هستند از ماسک استفاده میکنند. این در حالی است که پس از ماهها از آغاز شیوع ویروس کرونا در آمریکا، ترامپ هفته گذشته برای اولین بار به طور علنی از ماسک بهداشتی استفاده کرد. حتی پس از این موضوع، وی به طور علنی مدعی شد استفاده از ماسک نباید اجباری شود.
تاکنون ۳ میلیون و ۶۷۷ هزار تن در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این میان، ۱۴۰ هزار تن جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/