به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بیسکو بستنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
وانیل کمی
یک بسته پودر خامه ۷۵ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
خامه ۴۰۰ گرم
طرز تهیه:
در یک کاسه، تمام مواد بجز خامه را با هم مخلوط کنید.
سپس خامه را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
در کف یک ظرف مستطیلی، بیسکوییتها را بچینید، سپس مخلوط را روی آن بریزید، سپس یک لایه بیسکوییت را روی ترکیب خامه قرار بدید.
ظرف را حداقل ۶ ساعت در فریزر بگذارید (ترجیحاً یک شب)
پس از یخ زدن مخلوط، آن را با توجه به اندازه بیسکوییت برش دهید.
منبع:banooyenemoone۲
انتهای پیام/