در این مطلب قصد داریم روش تهیه بیسکو بستنی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بیسکو بستنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم
وانیل کمی
یک بسته پودر خامه ۷۵ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
خامه ۴۰۰ گرم

طرز تهیه:

در یک کاسه، تمام مواد بجز خامه را با هم مخلوط کنید.

سپس خامه را اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

در کف یک ظرف مستطیلی، بیسکوییت‌ها را بچینید، سپس مخلوط را روی آن بریزید، سپس یک لایه بیسکوییت را روی ترکیب خامه قرار بدید.

ظرف را حداقل ۶ ساعت در فریزر بگذارید (ترجیحاً یک شب)

پس از یخ زدن مخلوط، آن را با توجه به اندازه بیسکوییت برش دهید.

منبع:banooyenemoone۲

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یاسین آقائی
۰۰:۱۷ ۰۹ آبان ۱۳۹۹
سلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۷ تير ۱۳۹۹
به به