گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز طرز تهیه دنت خانگی را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
طرز تهیه
همه مواد بالا رو باهم مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم بزنین، وقتی صاف و یکدست شد روی حرارت بزارین و مدام هم بزنین که گلوله گلوله نشه، همین که به جوش اومد تو قالب سیلیکونی بریزین و ٣ ساعت بزارین یخچال و بعد راحت از قالب جدا کنین و سرو کنین، به همین راحتی و به همین خوشمزگی.
می تونید بجای شیر خشک و آب از ١/٥ تا ٢ لیوان شیر مایع استفاده کنید.
اگر مقدار آب و شیرخشک یا شیر مایع کمتر باشه دسر سفت میشه، اما اگر بیشتر باشه دسر شُلتر میشه و باید تو کاسه بریزین (این کاملاً سلیقهای هستش)
اگر طعم شکلاتی دَنِت رو دوست ندارین بجای نوتلا و پودر شکلات از وانیل، زعفرون، موز، کوکیز، نسکافه و انواع پوره میوهها میتونین استفاده کنین.
منبع: دسر آنلاین
انتهای پیام/