در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع دسر خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز طرز تهیه دنت خانگی را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم

٤ قاشق غذاخوری شیر خشک
١ قاشق عذاخوری پودر کاکائو
١ قاشق غذاخوری پودر کاسترد
١ عدد (٣٦ گرم) دریم ویپ (پودر خامه)
١ عدد پودر کارامل
١ قوطی خامه
١ قاشق غذاخوری نوتلا
١ لیوان و نصف آب

طرز تهیه
همه مواد بالا رو باهم مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم بزنین، وقتی صاف و یکدست شد روی حرارت بزارین و مدام هم بزنین که گلوله گلوله نشه، همین که به جوش اومد تو قالب سیلیکونی بریزین و ٣ ساعت بزارین یخچال و بعد راحت از قالب جدا کنین و سرو کنین، به همین راحتی و به همین خوشمزگی.

می تونید بجای شیر خشک و آب از ١/٥ تا ٢ لیوان شیر مایع استفاده کنید.
اگر مقدار آب و شیرخشک یا شیر مایع کمتر باشه دسر سفت میشه، اما اگر بیشتر باشه دسر شُلتر میشه و باید تو کاسه بریزین (این کاملاً سلیقه‌ای هستش)

اگر طعم شکلاتی دَنِت رو دوست ندارین بجای نوتلا و پودر شکلات از وانیل، زعفرون، موز، کوکیز، نسکافه و انواع پوره میوه‌ها میتونین استفاده کنین.

منبع: دسر آنلاین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.