به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد تن ماهی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای سالاد:
تن ماهی جوشیده شده یک عدد
نخود پخته شده یا کنسروی یک لیوان
زیتون بدون هسته نصف لیوان
گوجه خرد شده نصف لیوان
کرفس خرد شده یک لیوان
کاهوی خرد شده دو لیوان
بیبی اسفناج (اسفناج کوچک) یک لیوان
پیازچهی خرد شده یک الی دو عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
در ابتدا تن ماهی را در آب جوش قرار داده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بجوشد سپس در آن را باز کرده در آبکش یا صافی ریخته تا روغن اضافهی آن خارج شود بعد از آماده شدن تن ماهی و خنک شدن آن تمام مواد بالا را در کاسهای بزرگ مخلوط میکنیم و میریم به سراغ یه سس مخصوص و خوووشمزه.
مواد لازم برای سس مخصوص:
روغن زیتون یک چهارم لیوان
آبلیمو یا آب نارنج ۳ ق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
آویشن خشک ۱ ق چایخوری
عسل نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تمام مواد بالا رو خوب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم و با پیازچه خرد شده در ظرف مورد نظرمون سرو میکنیم.
منبع: ashpazi khebreha
انتهای پیام/