مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: آموزش اصناف حوزه فرهنگ و هنر در زمینه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ضروری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،عبیدالله رستمی مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کردستان در دیدار با رئیس پلیس فتای استان کردستان گفت: امنیت فضای مجازی برای انجمن های ادبی و فرهنگی و موسسات فرهنگی و هنری، خبرنگاران و بطور کلی اهالی فرهنگ و هنر استان کردستان از اهمیت فراوانی برخوردار است.

 او ضمن قدردانی از فعالیت های شبانه روزی پلیس فتای استان گفت: امنیت فضای مجازی برای جامعه و صیانت از بنیاد خانواده همچنین جلوگیری از جرائم اینترنتی و فریب مردم در این فضای نامرئی و نادیدنی در ایجاد فضای امن و آرامش مردم تاثیرگذار است.

رستمی در خصوص فعالیت کانال ها و سایت های فاقد مجوز بیان کرد: نیاز هست با انعقاد تفاهم نامه همکاری با پلیس فتای استان دلواپسی های ما متولیان حوزه فرهنگ و هنر و روسای انجمن ها و موسسات فرهنگی وهنری و بطور کلی مردم استان با برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و بهره بردن از مزایای فضای مجازی و جلوگیری از آسیب های این حوزه مدنظر قرار گیرد.

او افزود: صیانت از بنیاد خانواده و تولید محتوای متناسب با فرهنگ دینی و بومی استان و حمایت از کسب وکارهای فضای مجازی، تأمین امنیت روانی جامعه ، استفاده صحیح از فضای مجازی وشبکه های اجتماعی از مهمترین مبانی تفاهم نامه فی مابین خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کردستان در خصوص تبلیغات سوء دشمن در رابطه با اقدامات دولت فعلی  گفت: در همه دولت های نظام جمهوری اسلامی اقدامات و فعالیت های عمرانی و فرهنگی وهنری و اجتماعی خوبی انجام شده است متاسفانه همگام و همراه با تبلیغات سوء سایت های معاند، در داخل نیز شاهد کم رنگ نشان دادن اقدامات دولت فعلی هستیم ضروری است با همکاری پلیس فتای استان از این هجمه ها که باعث حمله به کیان نظام خواهد شد جلوگیری بعمل آید.

رویکرد اصلی پلیس فتای استان کردستان پیشگیری و آموزش است

سرهنگ مهدی دانش پور رئیس پلیس فتای استان نیز در این دیدار گفت: رویکرد اصلی پلیس فتای استان پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب های فضای مجازی و صیانت از جامعه در مقابله با عملیات روانی دشمن علیه نظام و تشویش اذهان عمومی است.

او اظهار داشت: در حال حاضر جرائم فضای سایبری بسیاری از مردم را دچار مشکلات عدیده ای نموده است که با برگزاری آموزش های نحوه استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می توان از تبعات و آسیب های این فضای به شدت آسیب زا جلوگیری نمود.

دانش پور بااشاره به  امنیت فضای سایبری بیان کرد: اجرای رمز یکبار مصرف تا حدود زیادی از جرائم مالی حوزه فضای مجازی کاسته است اما جرائم مالی بخشی از آسیب های فضای مجازی محسوب می شود ما امروزه در فضای مجازی علاوه بر جرائم مالی، شاهد آسیب های اخلاقی ، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی هستیم.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی استان کردستان افزود: پلیس فتا در طول سال آموزش های تخصصی و عمومی برای همه اقشار مختلف مردم مدنظر قرار داده است ،با انعقاد تفاهم نامه همکاری با حوزه فرهنگ وهنر استان راههای تبادل اطلاعات و تولید محتوای مناسب برای این حوزه فراهم خواهد شد.

در این جلسه از سوی کارشناسان  پیشنهاد شد که کارگروه جرائم فضای مجازی در استانداری کردستان فعالتر شود، شورای اطلاع رسانی استان بصورت ویژه در حوزه فضای مجازی ورود نماید وجلسات مشترکی با کارشناسان حوزه فرهنگ وهنر و پلیس فتای استان در خصوص راههای همکاری برگزار شود.

انتهای پیام/م

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.