به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز- به مقدار مورد نیاز
روغن کنجد - به میزان لازم و متناسب
آب جوش وشیر- طبق توضیحات
شکر- به مقدار کافی
نمک و زردچوبه - به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱-ابتدا پیاز را به روشی که مد نظر دارید خرد کنید. اما با توجه به سلیقه خود میتوانید این کار را به نحو دیگری مانند خلالی انجام دهید.
۲- درون تابهای کمی آب بریزید. آب را به جوش آورید و سپس پیازها را به مدت ۷ دقیقه درون آب به جوش آمده قرار دهید. همچنین میتوانید شیر را جایگزین آب جوش کنید و پیازها را داخل شیر بریزید.۳- سپس پیازها را به وسیله آبکش و با استفاده از آب سرد، آبکشی کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا تمام آب آن گرفته شود.۴- در این مرحله پیازها را در روغن بریزید و وقتی که حس کردید مقداری رنگشان عوض شده کمی نمک یا مطابق با ذائقه خود کمی شکر به تابه اضافه کنید و بگذارید پیازها کاملا طلایی رنگ شود.
۵- مقداری زردچوبه به هرچه طلاییتر شدن پیاز کمک میکند.۶-زمانی که رنگ پیازها طلایی شد کار تمام است و میتوانید آن را به سبد منتقل کنید تا روغنهای اضافی از آن خارج شود. در انتهای کار میتوانید به صورت دلخواه از زعفران و رنگ زعفران استفاده کنید.۷- برای ترد شدن پیاز داغ حتما باید قبل از سرخ کردن پیازها را در آب بجوشانید.
۸-همچنین یکی دیگر از راههای ترد شدن پیاز داغ این است که پیازها را قبل از سرخ کردن در شیر بغلتانید.
۹-باید پیازها را در روغن زیاد سرخ کنید تا به خوبی سرخ و ترد شوند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/