در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک رولتی فریزری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک رولتی فریزری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک:

۷۵ گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده
۷۵ گرم پودرشکر
یه تخم مرغ ۶۰ گرمی (حدوا میشه یه تخم مرغ بزرگ)
۴۰ گرم زرده تخم مرغ (حدودا زرده ۳ تا تخم مرغ متوسط)
۶۰ گرم آرد مرغوب
۱۴۰ گرم سفیده تخم مرغ (حدودا سفیده‌ی ۴ تا تخم مرغ متوسط)
۵۰ گرم شکر


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا یه ماهیتابه‌ مربعی ۳۰x۴۰ رو داخل فریزر بگذارید. زرده‌ها و تخم مرغ‌های هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید.

توی یه ظرف دیگه، سفیده‌های تخم مرغ رو تا زمانی که خامه‌ای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید. خمیر رو داخل قالب ۳۰x۴۰ که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید.

ضخامتش باید ۱/۲ سانتی متر باشد. در دمای ۱۹۰ درجه با فن روشن به مدت ۱۰ دقیقه، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر.

یه ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه، بعد بزارینش داخل ماهیتابه‌ای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل فریزر.

منبع: rangiiin cake

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.