سردرد ها از آن نوع درد های مزاحمی است که اغلب در زندگی تجربه کرده ایم، درمان های خاصی برای انواع سردرد وجود دارد که به یک مورد آن پرداخته ایم..

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از مردم در طول زندگی خود از سردرد رنج می‌برند. فیزیوتراپی با تکنیک‌هایی همچون ماساژ، درمان‌های دستی و متحرک‌سازی مفاصل، تحریکات الکتریکی، گرمادرمانی، سرمادرمانی، لیزردرمانی و استفاده از اولتراسوند، عملکرد طبیعی را به آن برمی‌گردانند.


بیشتربخوانید


سردرد نتیجه مجموعه‌ای از اختلالات است که فیزیوتراپی می‌تواند به رفع آن‌ها کمک کند. فیزیوتراپیست بعد از مشخص شدن علت سردرد، برخی از این تکنیک‌ها را برای درمان سردرد شما انتخاب خواهد کرد. او به شما تمرینات درمانی را پیشنهاد و با توصیه‌هایی وضعیت‌های غلط روزمره شما را اصلاح می‌کند. این توصیه‌ها شامل تغییر در محل کار شما یا تغییر اسباب منزل شما می‌شود.

اکثر قریب به اتفاق سردرد‌ها شامل موارد زیر است :
سردرد‌های استرسی که اغلب به صورت فشار یا کشیدگی بیان می‌شود و ممکن است به صورت یک بند سفت بسته‌شده دور پیشانی احساس شود.

سردرد‌های میگرنی که نسبت به سردرد‌های استرسی شدت بیشتری دارد و بیمار آن را در یک طرف سر و به صورت ضربانی احساس می‌کند. گاهی ممکن است درد‌های میگرنی با تحریکات بینایی مانند نور شدید و بوی تند بروز یابد و با علائمی همچون کاهش اشتها، تهوع و سرگیجه همراه شود.

سردرد‌های با منشاء ستون فقرات گردنی نوع سوم سردرد‌ها هستند که در پی بروز فشار روی عضلات ناحیه گردن یا تخریب دیسک و مفاصل این ناحیه ایجاد می‌شوند. وضعیت‌های نشستن و خوابیدن بد خصوصا در فعالیت‌های شغلی، تصادفات رانندگی و بیماری‌های خاص می‌توانند منشأ این سردرد‌ها باشند.

نوع چهارم، سردرد‌های سینوسی هستند که بسیار شدید بوده و معمولا دور چشم‌ها، پیشانی، روی گونه‌ها، سقف دهان و دندان‌ها احساس می‌شوند. ترشحات بیش از حد بینی، تب و لرز و عموما احساس بیماری از نشانه‌های درگیری سینوس‌هاست. تورم اطراف چشم‌ها، گلودرد، گوش درد، گاهی خونریزی از بینی و بوی بد تنفس می‌تواند ما را به تشخیص سینوزیت نزدیک کند.

فیزیوتراپیست‌ها همچنین انتخاب‌هایی برای درمان سینوس‌ها دارند. نور درمانی و لیزردرمانی، درمان با اولتراسوند و تحریکات الکتریکی مثل جریان‌های تداخلی از روش‌های مؤثر در فیزیوتراپی است. وارد کردن ضدالتهاب‌هایی مثل هیدروکورتیزون با کمک اولتراسوند که به آن فونوفورزیس گویند یا وارد کردن این دارو با کمک تحریکات الکتریکی گالوانیک که یونتوفورزیس نامیده می‌شود از روش‌های جالب توجه است.

استفاده همزمان دو یا سه روش فیزیوتراپی نتایج فوق‌العاده‌ای را در پی خواهد داشت که البته این ثمربخشی به مرحله حاد یا مزمن بودن سینوزیت، میزان همکاری بیمار از قبیل استفاده نکردن از سیگار، قرار نگرفتن در هوای آلوده و توجه به توصیه‌های درمانی و از همه مهم‌تر مراجعه به‌موقع و زودهنگام هم بستگی دارد.

منبع: روزنامه جام جم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.